– اخبار اجتماعی –
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه مشترک مدیرکل روابطعمومی وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی با مدیر مجموعه، مسئولان موزهها و رابطین روابط عمومی موزههای مجموعه سعدآباد و با هدف تشریک مساعی در معرفی ظرفیتهای فاخر این مجموعه، در سالن خلیج فارس موزه ظروف سلطنتی، برگزار شد.
در این جلسه مدیر اداره روابط عمومی و امور بینالملل مجموعه سعدآباد ضمن قدردانی از تلاش تمام همکاران مجموعه و تشکیل گروه مجازی همکاران با عنوان «خانواده بزرگ سعدآباد» با هدف اطلاعرسانی بهتر در سطح مجموعه، به بیان گزارش عملکرد این اداره در حوزههای مختلف پوشش خبری و اطلاعرسانی، شبکههای اجتماعی و برنامهریزی رویدادهای مجموعه پرداخت.
وی افزود: هدف از تشکیل این جلسات آشنایی بیشتر مدیران وزارت با مجموعه سعدآباد و ظرفیتهای منحصر بهفرد آن در جهت توسعه گردشگری کشور است و این نخستین جلسه از سلسله نشستهای تخصصی در حوزه روابط عمومی است.
در ادامه حسن میثمی؛ مدیرکل روابطعمومی وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسات مشترک در راستای تشریک مساعی با موزهها اظهار کرد: برند مجموعه سعدآباد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید بهگونهای معرفی شود که در ذهن مخاطب ماندگار باشد و ما در زمینه معرفی و توسعه برند، با سعدآباد همکاری خواهیم داشت.
مدیر مجموعه سعدآباد: محکم پای اجراهای پورناظری و قربانی ایستادهایم
مدیر کل روابط عمومی وزارت میراث تصریح کرد: روابطعمومی به مثابه نهاد تولید محتواست و از ماموریتهای اصلی آن، شبکهسازی است؛ در حال حاضر محتوای خام در حوزههای مختلف وزارتخانه و در سطح کشور بسیار تولید میشود اما در کل شناخت درستی را در ذهن مخاطب ایجاد نمیکند، در صورتی که اگر در کنار تولید محتوای خام، جاذبههای بصری، همراه با روایتگری درست صورت پذیرد، ذهن مخاطب به طور موثر معطوف به موضوع میشود.
وی متذکر شد: هر چقدر بتوانید رویدادها را بهصورت سری و روایت محور برگزار کنید، علاقه مخاطب به پیگیری و دنبال کردن مطالب بیشتر خواهد شد که میتواند در برنامهریزی فرهنگی مجموعه، نقش موثری را ایفا کند.
در ادامه این نشست، امین صانعی و محسن توسلی؛ معاونین مرکز روابط عمومی وزارت به بیان نقطهنظرات خود در زمینه بهبود همکاریهای مشترک با روابط عمومی مجموعه سعدآباد پرداختند.
در پایان سید حسین علوی؛ مدیر مجموعه سعدآباد با تاکید بر پیشنهادات اظهار شده در راستای بهبود فرآیند توسعه برند و معرفی مجموعه، به چند نکته اشاره کرد که باید بیش از پیش به آن توجه شود:
1- وسعت و بزرگی مجموعه سعدآباد به عنوان بزرگترین مجموعه میراثی کشور، از نظر وسعت و تنوع ماموریتهای وزارتخانه، زیرا در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و هنری از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار است.
2- برخی از موزههای مجموعه سعدآباد از شهرت و اعتبار جهانی برخوردارند که باید نسبت به معرفی و تبلیغات برای آنها اقدام موثر صورت گیرد.
3- اختصاص اعتبار برای تولید محتوای مولتیمدیا برای معرفی فاخر و هرچه بهتر سعدآباد برای توسعه گردشگری کل کشور که بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم