امیرحسین صبوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه روستا چوتاش در شبانه روز نیم ساعت روزانه آب دارد، اظهار کرد: چون تعداد جمعیت روستا بالاست و یک خانواده ۶ الی ۷ نفره هم با ۱۰۰۰ لیتر آب به هیچ جا نمیرسد، همین گروه جهادی که ۱۵ روز در این روستا بودند دو روز پشت سر هم آب شرب نداشتند حالا وای به حال مردم روستا که در آنجا کار و زندگی میکنند.
وی افزود: شرایط ادامه زندگی اهالی روستا با آب شرب ممکن خواهد بود، بچههای گروه که در آنجا حضور داشتند در درست کردن غذا برای ۲ الی ۳ وعده خود به مشکل برخورده بودند، این بچهها از لحاظ بهداشتی معده و رودههایشان دچار مشکل شده بود چون آب شرب از لحاظ کیفیت بهداشتی مشکل داشت و ما مجبور شدیم بعد از آن آب معدنی تهیه کنیم، مردم روستا واقعاً شرایط تلخی دارند.
مسئول گروه جهادی شهید حمید هاشمی دانشگاه بوعلی همدان با اشاره به مشکل آنتن دهی خط تلفن و اینترنت روستا گفت: آنتن دهی خط تلفن و اینترنت روستا یکی دیگر از معضلات و مشکلات این روستاها است به عنوان مثال گروههای جهادی ما برای آپلود یک فیلم یا عکس یا تماس با خانواده خود باید تمام قسمتهای روستا را میگشتند.
صبوری خاطرنشان کرد: مردم روستاها هم برای کار و کسب درآمد خود به اینترنت نیاز دارند متأسفانه مشکل شدید آنتن دهی و اینترنت وجود دارد که باید مسؤلین مربوطه پاسخگو باشند.
وی با اشاره به اینکه تمامی مشکلاتی که گفته شد در تمامی روستاها نمایان بود ولی بیشتر در روستا چوتاش که ما ساکن بودیم دیده میشد، بیان کرد: قبل از اینکه در روستاها اسکان داشته باشیم از مسئولین مطالبه کردیم ولی اصلاً پیگیر نیستند و از زمانی که ما مستقر شدیم داخل روستا هیچ مسئول مربوطهای حضور نداشتند که مشکلات روستا را ببینند چه برسد به اینکه مشکل آنها را حل کنند.
مسئول گروه جهادی شهید حمید هاشمی دانشگاه بوعلی همدان عنوان کرد: ما به عنوان یک گروه جهادی و قشر مطالبهگر، حضور ما در روستا به این علت است که مشکل مردم را حل کنیم، آشنایی خود دانشجو در فضای روستا در مرحله دوم قرار میگیرد اما معضل اصلی این است که حرف مردم روستا شنیده شود و مشکلات آنها را بیان کنیم.
وی افزود: گروههای جهادی در طول سالهای مختلف در مناطق محروم فعالیت داشتند که هرساله در فصل تابستان فعالیتهای گروههای جهادی بسیج دانشجویی بیشتر میشود.
صبوری با بیان اینکه دانشجویان جهادگر برادر و خواهر در عرصههای عمرانی، آموزشی و تربیتی، فرهنگی و درمانی در حال خدمت رسانی به سه روستا از مناطق محروم استان همدان بودند، گفت: غالب فعالیتهای این دو گروه جهادی، برادران در روستای چوتاش در بخش فرهنگی و عمرانی، گروههای جهادی خواهران در روستاهای سنگ سفید، روستای قره باغی در بخش فعالیتهای آموزشی و فرهنگی فعالیت کردند.
مسئول گروه جهادی شهید حمید هاشمی دانشگاه بوعلی همدان عنوان کرد: تعداد افراد در این گروه جهادی برای فعالیت متغیر بوده مثلاً در بخش خواهران که سه دوره پنج روزه بوده حدوداً ۱۷ نفر به صورت دورهای و جابجایی فعالیت داشتند، در بخش برادران هم زمانی که کارهای عمرانی بیشتر بوده بین ۱۲ تا ۲۰ نفر متغیر و در سه روستا نامبرده فعالیت داشتهاند.
منبع: مهر