مدیرعامل راه آهن درباره آخرین وضعیت ساخت راه آهن شلمچه به بصره گفت: پیشبینی ما برای پایان این خط آهن بین ۱۸ ماه تا دو سال است.
به گزارش تجارتنیوز، سید میعاد صالحی، مدیرعامل راهآهن درباره آخرین وضعیت ساخت راه آهن شلمچه به بصره توضیح داد: در خاک ایران ریلگذاری انجام شده، حتی بخشی از ریل را وارد خاک عراق کردهایم و یک سکوی مسافری هم ساخته شده است، بنابراین ما در موضوع ایران در بحث ریلی کارها را انجام دادهایم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه میتوانیم ایستگاه مسافری شلمچه را نیز توسعه داده و خطوط را اضافه کنیم، گفت: ولی آن چیزی که خود خط اصلی است کار انجام شده و در حال مسافرگیری است.
صالحی در یکی از بخشهای خبری تلویزیون عنوان کرد: طبق تفاهمی که امضا شده برای کل پروژه به استثنای پل، ۱۸ ماه در نظر گرفته شده که حدود ۶ ماه بحث مین روبی و باقی زمان نیز برای روسازی و زیرسازی این ۳۲ کلیومتر خواهد بود.
تبلیغات توسط تجارتنیوز
مدیرعامل راهآهن گفت: با توجه به بحث پل که به موازات آن انجام خواهد شد؛ پیشبینی ما برای پایان این خط آهن بین ۱۸ ماه تا دو سال است، البته از زمانی که طرف عراقی زمین را به ما تحویل دهد.
به گفته وی با توجه به اینکه در هفته گذشته این موضوع در هیات دولت عراق مصوب شد و حضور قریبالوقوع مقامات عراقی، نسبت به تحویل زمین این پروژه در نقطه صفر مرزی امید داریم.(ایسنا)
آغاز عملیات اجرایی خط راه آهن شلمچه به بصره در روز شنبه
رسانههای عراقی از جمله پایگاه خبری بغداد الیوم نوشتند: کلنگ آغاز عملیات اجرایی خط راه آهن شلمچه به بصره فردا (شنبه) با حضور «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر این کشور بر زمین زده خواهد شد.
تا زمان مخابره این خبر، دفتر رسانهای نخست وزیری عراق در این خصوص خبری منتشر نکرده است.
پیشتر استاندار خوزستان از سفر نخست وزیر عراق و محمد مخبر معاون رئیسجمهوری به این استان خبر داده بود.
«علیاکبر حسینیمحراب» چهارشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دولت در اهواز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به بهرهبرداری و کلنگزنی بیش از ۲ هزار پروژه در هفته دولت گفت: استان خوزستان قرار است در هفته آینده میزبان نخست وزیر کشور عراق باشد که یک رویداد بزرگ خبری برای استان خوزستان به حساب میآید.
ساخت راه آهن شلمچه به بصره پروژهای است که نزدیک به ۴۰ سال حتی زمان جنگ تحمیلی علیه ایران درباره آن بحث میشد، اما مذاکرات ساخت آن حتی بعد از جنگ هم به جایی نرسید و اکنون در سایه افزایش تعاملات منطقهای هم ایران و هم عراق مصمم به اجرای این پروژه هستند.
بر اساس اعلام مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، در پی انجام مذاکرات خارجی برای پیشبرد طرحهای حملو نقلی، توافق ساخت این مسیر ریلی بعد از ۴۰ سال انتظار به واقعیت پیوست.(ایرنا)
مطالعه بیشتر: راه آهن با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته استمنبع: تجارتنیوز