به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه چهارجلدی «هوش مالی» نوشته بن هوبارد بهتازگی با ترجمه رضا ابراهیمی توسط انتشارات فاطمی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
«پول چیست؟»، «خرجکردن پول»، «پسانداز پول» و «پولدرآوردن» عناوین اینمجموعه هستند که تصویرگریشان توسط بئاتریس کاسترو انجام شده است. اینمجموعه سال ۲۰۱۹ توسط انتشارات واتز در انگلستان چاپ شده است.
مولف اینمجموعه به بچهها میگوید بعضیها معتقدند پول است که جهان را میگرداند! اما واقعاً پول چیست؟ درست است که نمیتوانیم آن را بخوریم یا بیاشامیم، اما بیشتر ما برای زنده ماندن به پول نیاز داریم. درباره پول چه چیزهایی باید بدانیم؟ مجموعه چهارجلدی «هوش مالی» به کودکان کمک میکند با زبان ساده با نقش پول در زندگی و مسئولیتپذیری مالی آشنا شوند.
در کتاب «پول چیست؟» شخصیت اصلی پسربچهای بهنام لئو است که گیج شده است. چون پول همهجا گردش دارد اما او هیچوقت واقعاً چشمش به پول نخورده است. تا اینکه در روز تولدش، عمه مقداری پول نقد برایش میفرستد. حالا سوال لئو این است که با آن چهکار کند؟
در دومینکتاب مجموعه که «خرجکردن پول» نام دارد، دختری بهنام آوا حضور دارد که مقداری پول به ارث برده و اینپول بهراحتی در جیبش آب میشود! آوا دلش میخواهد کفشهای کتانی نو و باحال داشته باشد، اما آیا واقعاً به آنها نیاز هم دارد؟ راستی، برای خرید کردن چه راهی از همه بهتر است؟
«پول درآوردن» هم دربرگیرنده قصهای است که در آن دختربچهای بهاسم مایا پول توجیبی بیشتری میخواهد اما پدر و مادرش میگویند خودش باید پول دربیاورد! در نتیجه مایا نظافت انباری همسایه را به عهده میگیرد. اما کار سختتر از آن چیزی است که فکرش را میکرد … سوال اینکتاب این است که مایا میتواند کارش را تمام کند و کمی پول دربیاورد یا نه؟
چهارمینکتاب مجموعه «هوش مالی» هم «پسانداز پول» است درباره پسربچهای بهنام مارک است. او یک اسکوتر جدید میخواهد اما باید برای خریدنش پسانداز کند! در اینداستان یا مارک باید با موفقیت پسانداز کند یا لباسهای نو، اسباببازیهای تازه و شیرینیهای خوشمزه او را وسوسه کنند.
در پایان و پس از متن قصه تصویری هرکتاب، سهبخش «آزمون»، «واژههای مربوط به پول» و «حقایقی در مورد پول» چاپ شدهاند.
در قسمتی از داستان «پسانداز پول» میخوانیم:
روز بعد مارک همچنان ناراحت بود. او نمیتوانست باور کند که برای شیرینی این همه پول را هدر داده است. پدرش سعی کرد حال او را بهتر کند.
– میتوانستم آن پول را برای خرید اسکوتر جدید کنار بگذارم.
– نگران نباش، هنوز مقداری پول داری و دوباره میتوانی پسانداز کنی.
پدر برای کمک به مارک دو ظرف شیشهای خالی تهیه کرد. آنها روی برچسب یکی نوشتند: «پسانداز» و روی دیگر «خرید».
– هر هفته میتوانی نصف پول توجیبیات را در ظرف پسانداز بیاندازی.
– و من فقط پولی را که در ظرف خرید انداختهام خرج میکنم.
پس از چندهفته مارک متوجه شد از پسانداز پول توجیبیاش و تماشای زیادشدن آن لذت میبرد. مادرش به او کمک کرد برای ثبت میزان پسانداز، نموداری بکشد و آن را روی دیوار بچسباند. مارک هرچقدر که پسانداز میکرد، قسمتی از نمودار را هم رنگ میکرد تا به هدفش یعنی خرید اسکوتر جدید نزدیکتر شود.
کتابهای اینمجموعه با ۳۲ صفحه مصور رنگی، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۲۰ هزار تومان منتشر شدهاند.
منبع: مهر