بازدید کمیته نظارتی مجلس از ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی هلال احمر در عراق

بازدید کمیته نظارتی مجلس از ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی هلال احمر در عراق – اخبار سیاسی –

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به عنوان کمیته نظارتی مجلس از ظرفیت های بهداشتی و درمانی هلال احمر و روند خدمات رسانی به زائران در نجف بازدید کردند.

سید جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت مجلس در جریان این بازدید با یادآوری اینکه خدمات درمانی ارائه شده در ایام اریعین هم‌سطح خدمات داخل کشور است، گفت: علیرغم کافی نبودن زیرساخت‌های درمانی در خاک عراق؛ تیم‌های درمانی هلال احمر در مراکز سریع‌الاستقرار و یا در هتل‌ها، مراکز درمان را برپا کرده‌اند و سطح خدمات ارائه شده هم مطلوب نیست.

وی با یادآوری اینکه هلال احمر علاوه بر ارائه خدمات به هموطنان به تعداد بسیار زیادی از بیماران اتباع سایر کشورها خدمات رسانی می کند، افزود: هلال احمر با موکب‌های مردمی‌ تعامل خوبی داشته و تعداد زیادی از موکب‌های مردمی‌ برای نخستین بار با تامین نیروی انسانی متخصص مقداری از داروهای هلال احمر را در اختیار گرفته و به زائران خدمات ارائه می کنند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس ضمن قدردانی از تلاش های جمعیت هلال احمر، تعداد پزشکان متخصص داوطلب را کم‌نظیر دانست.

فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس هم در این بازدید با بیان اینکه خیال زائران از بابت عملکرد درخشان هلال احمر در حوزه سلامت؛ راحت است، گفت: دو برابر شدن تعداد درمانگاه‌های هلال احمر و افزایش چشم‌گیر پزشکان متخصص داوطلب نسبت به سال‌های گذشته کم‌نظیر بوده و جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: افزایش حضور پزشکان متخصص داوطلب هلال احمر موجب آرامش افرادی است که به صورت خانوادگی در راهپیمایی اربعین شرکت کرده‌اند و خیالشان راحت است که ماما، متخصص زنان و زایمان و اطفال در درمانگا‌های هلال احمر حضور دارند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با بیان اینکه تعداد درمانگاه‌های هلال احمر نسبت به سال گذشته 2 برابر شده است، ادامه داد: انبارهای دارویی گسترش یافته و داروهای مختلف که 145 قلم آن عمومی است به تنوع و متناسب با نیاز بیماران تامین شده و در زمینه تجهیزات پزشکی مورد نیاز هم مشکل خاصی وجود ندارد.

محمدبیگی با اشاره به یکپارچگی خدمات هلال احمر با اتکا به سامانه یکپارچه سلامت در اربعین، گفت: در ایام اربعین امسال از مرزهای کشور ایران تا شهرهای نجف و کربلا در عراق، هرگونه نیاز به ارائه خدمات درمانی در بخش حوادث و تروماها، بستری، درمان سرپایی و بیماران انتقالی، در سامانه ساماندهی ثبت و اعلام می‌شود و به صورت آنی و برخط قابلیت گزارش‌گیری دارد و پرونده الکترونیک درمانی زائران در آن تشکیل می‌شود. این موضوع در واقع در عملیات‌های سلامت در تجمعات انبوه در دنیا بسیار کم‌نظیر بوده و تجربه‌ای منحصر به فرد است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس استفاده از تجهیزات جدید و نوآوری‌های پزشکی متکی به فناوری در کنترل بیماری‌های واگیر برای حفظ سلامت تجمع انبوه میلیون‌ها زائر دوستدار اهل بیت را ویژگی‌ عملیات سلامت در اربعین امسال دانست و از نقش محوری هلال احمر در این موضوع قدردانی کرد.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم