نظارت و بازرسی بر نانوایی های «تالش» تشدید می شود

نظارت و بازرسی بر نانوایی های «تالش» تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید رستمی صبح سه شنبه در کارگروه آرد و نان تالش اظهار کرد: با توجه به اینکه نانوایی‌ها با سلامت جامعه در ارتباط هستند بر همین اساس نظارت و بازرسی بر این واحدهای صنفی تشدید می‌شود.

وی به اهمیت تغذیه سالم به منظور بالا بردن مقاومت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و افزود: نانوایی‌ها به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت جامعه باید شیوه نامه‌های بهداشتی‌ها را رعایت کرده و متصدیان نانوایی‌ها بدون دریافت کارت تندرستی حق فعالیت ندارند.

رستمی ادامه داد: فشارخون، چاقی و اضافه وزن، اختلال چربی خون و دیابت آمار بالایی دارد که با مصرف نان سبوس دار می‌توانند در پیشگیری از معضلات یادشده تأثیر چشمگیری داشته باشند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش بر لزوم مصرف خمیرمایه به جایگزینی جوش شیرین توسط اتحادیه نانوایان تأکید کرد و گفت: وجود اسید فتیک در سبوس خام مانع جذب آهن و کلسیم دریافتی رژیم غذایی و تولید ماده سرطان‌زای اکریلامید حاصل از سوختن سبوس خام رومال در نان‌های سنتی می‌شود و ممنوعیت استفاده از سبوس خام که (سبوس مال) در دستور کار قرار گیرد.

رستمی تصریح کرد: تیم‌های بازرسی شبکه بهداشت همه روزه از نانوایی‌ها را مورد پایش قرار می‌دهند و در غیر این صورت و رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی اعمال قانون می‌شوند.

منبع: مهر

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.