چه خبر از کدال؟ زیان 9 هزار میلیارد تومانی «ایران خودرو» و افزایش سرمایه سنگین یک شرکت بورسی
اکوایران: شرکت ایران خودرو در فصل بهار سال جاری درآمدهای عملیاتی 53 هزار میلیارد تومان را کسب کرده که از این میزان به زیان خالصی معادل 9 هزار و 100 میلیاردتومانی دست پیدا کرده که در مقایسه با فصل بهار سال 1401 با افزایش زیان مواجه شده است.
به گزارش اکوایران، شرکت تولیدی ایرانتایر (پتایر) در سهماهه فصل بهار 1402 از رشد سود ناخالص 600 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته خبر داده که معادل 135 میلیارد تومان را شناسایی کرده است.
اما شرکت پالایش نفت اصفهان در خصوص علت کاهش سود خالص در دوره منتهی به 31 خرداد 1402 شفافسازی کرد. این شرکت علت کاهش سود خالص در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته را ناشی از کاهش اختلاف قیمت بین هر بشکه نفت خام و فرآوردههای نفتی (کرک اسپرد) عنوان کرده است.
شرکت پتروشیمی فارابی (شفارا) اعلام کرد: افزایش صددرصدی در نرخ سوخت مصرفی باعث افزایش 9 میلیاردتومانی در هزینه تمام شده کل و کمتر از 10% در سود خالص قبل از مالیات برآوردی سال 1402 خواهد شد .
شرکت معدنی املاح ایران (شاملا) در خصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تغییر نرخ گاز مصرفی بیان کرد: براساس نرخ گاز مصوبه شرکت از تاریخ 29 خرداد 1402 با نرخ 600 تومان برای هر مترمکعب محاسبه میشود که برایناساس با افزایش 20 درصدی همراه بوده است.
شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز (شکام) افزایش مقدار و نرخ فروش محصولات، کاهش قیمت جهانی برخی موارد اولیه و تغییر سبد محصول را از دلایل رشد سود اعلام کرده است.
همچنین این شرکت در اطلاعیهای دیگر از خرید ششدانگ یک دستگاه آپارتمان تجاری – اداری پس از اخذ گزارش کارشناس رسمی دادگستری خبر داد.
شرکت صنایع آذرآب (فاذر) نیز از انعقاد قرارداد خرید 18 دستگاه برج فرایندی و 5 دستگاه مخزن تحتفشار پروژه کیمیا خبر داده است.
اما شرکت ایران دارو با نماد دیران بیان داشت نرخ فروش تعدادی از محصولات این شرکت به جهت پوشش هزینههای ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و بر اساس مجوزهای سازمان غذا و دارو افزایشیافته است.
شرکت پارسدارو (دپارس) نیز در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی شفافسازی کرد. این شرکت دلایل افزایش سود عملیاتی در فصل بهار 1401 را به دلیل افزایش نرخ فروش و تغییر در سبد محصولات عنوان کرده است.
شرکت سیمانسفید شرق عنوان کرد: افزایش سود عملیاتی در دوره منتهی به خرداد 1402 نسبت به دوره مشابه سال قبل ناشی از افزایش نرخ فروش داخلی سیمان در بورس کالا و افزایش نرخ ریالی و مقدار صادرات سیمان است.
شرکت سیمان مازندران (سمازن) نیز افزایش سود عملیاتی در دوره منتهی به بهار 1402 را افزایش نرخ فروش داخلی در مقدار فروش محصولات داخلی و صادراتی، افزایش سود حاصل از تسعیر ارز نسبت به دوره مشابه سال گذشته را ناشی از افزایش نرخ ارز و مقدار ارز حاصل از فروش صادراتی در پایان دوره اعلام کرده است.
شرکت به پرداخت ملت بیان داشت به دلیل تغییر سال مالی از پایان اسفند به پایان آذرماه، ششماهه سال جاری با سال گذشته قابلیت مقایسه نداشته است. همچنین افزایش هزینههای عملیاتی ناشی از استهلاک دستگاههای کارتخوانی است که بر اساس خرید 203 هزار دستگاه به مبلغ 583 میلیارد تومان در سال مالی قبل و ششماهه اول سال مالی 1402 است.
شرکت سرمایهگذاری مسکن پردیس (ثمسکن) اظهار کرد: پیرو قرارداد با موضوع مشارکتدرساخت پروژه ویلایی رویان با شرکت فلز پوشان صنعت و باتوجهبه توقف عملیات اجرایی پروژه و مشکلات به وجود آمده با شریک سازنده در پروژه مذکور، طی توافقات صورتگرفته این قرارداد فسخ و مقرر شد و پروژه در اختیار شرکت سرمایهگذاری مسکن پردیس قرار گرفته است.
در خصوص آگهی دعوت به مجامع، نماد خکار و قشیر سهامداران خود را به مجمععمومی عادی دعوت کردند.
اما شرکت مجتمعهای توریستی و رفاهی آبادگران ایران (آباد) افزایش سرمایه 1171 درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی را به تصویب رساند.
در همین رابطه:
- چه خبر از کدال؟ شفاف سازی «شفن» در مورد عوارض صادراتی و علت رشد سود «فخوز»
- چه خبر از کدال؟ بانک ملت 9 هزار میلیارد تومان سود ساخت
- رکورد قابل توجه "فجر" در سه ماهه بهار / رشد 1300 همتی سود خالص
منبع: اکوایران