به گزارش ایلنا از پایگاه خبری پلیس، سردار نصرتالله برین در حاشیه مراسم تحویل تجهیزات شناسایی مواد مخدر که با حضور سفیر ژاپن و رئیس دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) در مرکز سپکای پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا برگزار شد، ضمن قدردانی از کشور ژاپن و تلاشهای UNODC اظهار داشت: حمایتهای جامعه بین الملل از پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران در برابر حجم انبوه تهدیدات مواد مخدر بسیار ناچیز است. ضرورت دارد دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) پیگیریهای لازم را در خصوص اختصاص تجهیزات و فناوریهای بهروز کشف و شناسایی مواد مخدر، بر اساس اصل مسئولیت کشورها در مقابله با مواد مخدر را به عمل آورد.
جانشین رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا همچنین به حجم کشفیات بسیار بالای مواد مخدر توسط جمهوری اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن مجربترین و زبدهترین نیروها، براساس آموزههای دینی و اخلاقی، علیرغم کمبود تجهیزات و اعمال تحریمات ظالمانه، به طور جد در حال مقابله ایثارگونه با قاچاق مواد مخدر است و شهادت بیش از ۴ هزار نفر از نیروهای جان بر کف انتظامی کشور، گواه محکمی بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران در مبارزه همهجانبه با این بلیه شوم نهتنها در سطح منطقه، بلکه در سطح بینالملل است.
مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر یک مساله جهانی است
«کازوشی آلکاوا» سفیر ژاپن در تهران در ادامه ضمن قدردانی از اقدامات و فعالیتهای پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر بیان داشت: مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر یک مسئله جهانی است؛ از این رو، تمام کشورها باید در این عرصه مشارکت چشمگیری داشته باشند.
وی اضافه کرد: دولت ژاپن احترام زیادی برای تلاشها و جانفشانیهای پلیس جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مواد مخدر قائل است و همواره علیرغم وجود مشکلات بینالمللی از اقدامات ایران حمایت میکند.
جانفشانی پلیس ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر ستودنی است
«الکساندر فدلوف» رئیس دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) در تهران در بخش دیگری از این نشست ضمن ابزار خرسندی از برگزاری نشست موصوف به دستاوردهای عظیم و اقدامات بسیار موثر جمهوری اسلامی ایران در مبارزه تمامعیار با قاچاق مواد مخدر اشاره و تاکید کرد: با افزایش ظرفیتهای پلیس مبارزه با مواد مخدر در حوزههایی نظیر تقویت تجهیزات فنی و نیز بهرهگیری از سگهای موادیاب در گذرگاهها، میتواند در سلامت جامعه جهانی نقش بهسزایی ایفا کرد.
وی همچنین به تلاشهای پلیس جمهوری اسلامی ایران در کشف مواد مخدر تولیدشده در کشور افغانستان اشاره و اضافه کرد: پلیس جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته موفق به کشف بیش از ۲۵ تن متامفتامین (شیشه) تولیدشده در کشور افغانستان در مرزهای شرق و جنوب شرقی خود شد. جا دارد جامعه جهانی توجه جدی به تولید مواد مخدر روان گردان متامفتامین (شیشه) در افغانستان داشته باشد.
گفتنی است، در خاتمه این نشست مدیرکل دفتر بینالمللی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ضمن تقدیر از حمایتهای دولت ژاپن و دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) در تهران خاطرنشان کرد: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد، ضرورت دارد پشتیبانیهای فنی و تجهیزاتی موثر از پلیس جمهوری اسلامی ایران به عمل آید.
انتهای پیام/منبع: ايلنا