معاون اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمود قربان زاده؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در خبری اطلاع داد: تعداد ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان بر ذبح دام و تامین گوشت طی دهه آخر صفر نظارت می کنند.
قربان زاده همچنین متذکر شد: در قالب این تعداد تیم ۵۲ دامپزشک، ۷۲ بازرس و ۲۵ ناظر شرعی فعال و در حال ارائه خدمت هستند و شماره تماسهای ۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ نیز آماده پاسخگویی به مردم در زمینه های مختلف و دریافت گزارشهاست.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در ادامه این خبر اظهارداشت: طبق گذشته بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا توصیه و تاکید بسیار زیاد داریم.
وی ابرازداشت: فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی یادآور شد: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
قربان زاده در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی میشود.
منبع: موج