عصر ایران : قوطی های آلمینیومی راه زیادی را از کارخانه تا وقتی به دست شما برسند طی میکنند و در معرض محیط های آلوده هستند.
شاید در وهله اول برایتان عجیب باشد که بگویند مستقیما از قوطی نوشابه نخورید اما باید بدانید که واقعا ممکن است که این قوطی در معرض جوندگانی مثل موش قرار گرفته باشد. با مطالعه این بخش دلایلی برای اینکه هرگز نباید مستقیما از درب این قوطی ها نوشید را خواهید فهمید.
باکتری اشریشیا کولی روی قوطی های نوشابه
پزشکان به جمع آوری قوطی های موجود در ایستگاه های گاز و فروشگاه ها پرداختند؛ گر چه این قوطی ها تمیز بودند اما در برخی از قوطی های فروشگاه ها نشانه های باکتری اشریشیا موجود بود که میتواند منجر به اسهال ، بیماری های تنفسی و سینه پهلو شود.
بیسفنول A
این ماده شیمیایی عنصر رایج در بطری های پلاستیکی می باشد اما پس از اینکه تولید کنندگان متوجه شدند این ماده می تواند منجر به بهم زدن توازن هورمونی شود از استفاده آن خودداری کردند. هر چند این ترکیب هنوز هم در قوطی های فلزی یافت می شود.
متالیک تانگ
برای افرادی که دارای حساسیت هستند، برخورد دهان با لبه آلمینیومی می تواند منجر به واکنش نامطلوب نسبت به طعم فلز شود.
جوندگان روی قوطی های نوشابه
احتمال این وجود دارد که بطری ها در معرض موش یا جوندگان دیگر قرار گرفته باشد.
مهمانی باکتری ها
مواد آلوده موجود روی این قوطی ها شامل باکتری های استنوتروفوموناس مالتوفیلیا، سودومونا لوته اولا و انتروباکتر هستند که میتوانند منجر به بروز بیماری و عفونت در افراد مبتلا به بیماری ایدز شود.
منبع: دنيای اقتصاد