شناخت دنیا از ظرفیت‌های گردشگری ایران باید افزایش یابد 

شناخت دنیا از ظرفیت‌های گردشگری ایران باید افزایش یابد 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، نشست معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی با تعدادی از رایزن‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، امروز سه‌شنبه در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد.

در این نشست که تعدادی از مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مسئولانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز حضور داشتند، درباره راهکارهای‌های تقویت همکاری‌ها و نیز معرفی داشته‌ها و ظرفیت‌های ایران در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفتگو شد.

علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست در سخنانی گفت: ارتباط بسیار خوبی بین این وزارتخانه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برقرار است. حقیقتاً در این دوره رایزن‌هایی که اعزام شده‌اند علاقه و پیگیری مناسبی در حوزه مأموریت‌های این وزارتخانه دارند.

وی ادامه داد: در دو سال اخیر در حوزه تولید محتوا تلاش‌های زیادی شده و تولیدات خوبی را در این باره داریم و در حال حاضر خلأهای موجود در این حوزه جبران شده و معرفی کامل ایران را در یک قالبی تهیه کردیم که به زبان‌های مختلف در دسترس رایزن‌های محترم قرار می‌گیرد و می‌تواند ابزار مناسبی برای معرفی ایران باشد.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری امنیت ایران مطلوب است

معاون گردشگری کشور با بیان اینکه بسیاری از کشورها اطلاعات‌شان از ایران اندک یا ناقص است افزود: یکی از موضوعاتی که بسیاری از کشورها ممکن است اطلاعات کافی از آن نداشته باشند موضوع امنیت موجود در ایران است در حالی که بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری ایران در حوزه گردشگری از امنیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: اگر وضعیت ایران و ظرفیت‌های موجود در کشور به خوبی به کشورهای دیگر معرفی شود به طور حتم شاهد رونق و توسعه گردشگری خواهیم بود.

معاون گردشگری کشور اضافه کرد: رایزن‌های فرهنگی نقش مهمی در معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری ایران دارد. یکی از کارهای ضروری آگاهی‌بخشی عمومی است.

شالبافیان در ادامه به اهمیت گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: یک پنجم گردشگران ورودی ما گردشگران سلامت هستند از این رو این نوع گردشگری برای ما دارای اهمیت است و رایزن‌های فرهنگی باید توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشورمان در حوزه گردشگری سلامت را معرفی کنند.

تولید محتوا در اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی

حسن میثمی مدیرکل روابط‌عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این نشست گفت: درخواستی که داریم این است که رایزن‌های فرهنگی مصرف رسانه‌ای منطقه را بررسی کنند تا ما اطلاعاتی از نوع رسانه موجود و پلتفرم‌های موجود در هر کشور را داشته باشیم و بتوانیم در این باره برنامه‌ریزی کنیم.

وی گفت: یکی از کارهای جدی که با کمک شما حتماً باید انجام دهیم تغییر نگرش‌ها به ایران و نشان دادن واقعیت‌ها با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای است.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌هایی که برای معرفی ایران در دستور کار داریم، سفر بلاگرها، اصحاب رسانه و اینفلوئنسرها است که این اتفاقات با بیشترین ضریب اثرگذاری همراه خواهد بود.

در ادامه این نشست نمایندگانی از معاونت‌های صنایع دستی و میراث فرهنگی به تشریح و معرفی ظرفیت‌های ایران در این دو حوزه پرداختند و بر تقویت تعامل بین معاونت‌های این وزارتخانه و رایزن‌های فرهنگی تاکید کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی رجایی‌نیا رایزن فرهنگی ایران در آلمان در این نشست گفت: برای معرفی هرچه بهتر ایران بهتر است که بسته نمایشگاهی تعریف شود و در اختیار رایزن‌های فرهنگی قرار گیرد.

وی افزود: همچنین با توجه به این که در دیدارهای مقامات با سفیر کشورمان هدایایی رد و بدل می‌شود، تهیه هدایا از صنایع‌دستی ایرانی با هدف معرفی ظرفیت‌های موجود در ایران می‌تواند در دستور کار قرار گیرد.

مهدی سعادت‌نژاد رایزن فرهنگی ایران در گرجستان نیز گفت: رایزن‌های فرهنگی به‌عنوان افرادی شناخته می‌شوند که برای سفر به ایران در کشور محل خود ایجاد علاقه می‌کنند. ما با تمام توان در خدمت وزارت میراث‌فرهنگی برای رونق گردشگری و افزایش سفر به ایران هستیم و در این رابطه با استفاده از ظرفیت رسانه به دنبال تقویت روابط گردشگری کشورمان با کشورهای مختلف هستیم.

محسن معارفی رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا نیز در این نشست گفت: گردشگری و صنایع‌دستی دو حوزه مهم اقتصاد در آفریقا است از این رو در این دو حوزه می‌توان کارهای مهمی را انجام داد. این در حالی است که مذهب تشیع در تانزانیا نقش پررنگی دارد و می‌توان از این ظرفیت برای پیشبرد روابط بین دو کشور استفاده کرد.

کامران پزشکی وابسته فرهنگی ایران در نخجوان نیز اظهار کرد: تعامل در حوزه‌های فرهنگی تأثیرگذاری زیادی دارد و می‌تواند به تقویت روابط بین کشورها کمک کند. ما در کشور محل خدمت به طور حتم در خدمت وزارت میراث‌فرهنگی با هدف تقویت روابط فرهنگی هستیم.

حجت الاسلام علیرضا میرجلیلی رایزن فرهنگی ایران در برزیل نیز در این نشست گفت: خیلی از کارهای فاخری که دستگاه‌ها انجام می‌دهند چون دولتی‌محور است خیلی زود از بین می‌رود و ماندگار نیست از این رو باید به دنبال این باشیم که کارهایی را انجام دهیم که مردمی‌محور باشد و با مشارکت خود مردم انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: از این رو ما در سفارتخانه برنامه‌هایی را مد نظر داریم که با مشارکت مردم انجام شود تا ماندگاری آن و تأثیرگذاری آن بیشتر شود.

منبع: مهر

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.