به گزارش خبرنگار مهر، سهیل اسعد ظهر چهارشنبه در دومین نشست بینالمللی اعتلای نهضت حسینی، تحقق تمدن نوین اسلامی که به بررسی ویژه جریان افراطیگری و اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم اختصاص داشت، با بیان اینکه امروزه دشمن بیش از خود مسلمانان متوجه شده است که قرآن کریم عظمتهای بیشماری دارد، گفت: وقتی دشمن قصد دارد علیه موضوع یا مسئلهای برنامهریزی کرده و حرکتی انجام دهد، ابتدا به ساکن در مورد آن موضوع و مسئله تحقیق و مطالعه میکند تا اطمینان حاصل کند آن چیزی که قرار است مورد هجمه قرار گیرد، مسئلهای مهم و طراز اول است.
وی با یادآوری اینکه بیشک در طول سه دهه اخیر این موضوع به عینه مشاهده شده است، تصریح کرد: در انجام همه این هجمهها، امکانات به خوبی از سوی دشمن مدیریت میشود، به همین خاطر بالاترین ارزشها و مقدسترین مسائلی را که در زندگی مسلمانان تأثیرگذار است، انتخاب کرده و هجمه را به آن بخش وارد میکنند.
اسعد با اشاره به اینکه دشمن بعد از تحقیقات زیاد به این نتیجه رسیده است که در مسائلی چون حجاب، خانواده، حقوق زن و مسائلی از این قبیل نتوانسته است به اهداف تعیین شده خود دست یابد، خاطرنشان کرد: به همین خاطر به این نتیجه رسیده که باید به اصل موضوع یعنی همان مسائلی که مربوط به عناصر فرهنگی است، حملهور شوند.
وی با بیان اینکه دانشمندان علوم اجتماعی معتقدند که فرهنگ به مثابه یک مثلث است، ادامه داد: آن چیزی که از فرهنگ در سطح پایین این مثلث دیده میشود، مربوط به مظاهر فرهنگی از جمله پوشش، غذا، زبان و … است، در حالی که پشت این مثلث، قوانین و مقررات قرار گرفته و هر عنصر فرهنگی یک عنصر دارد.
این فعال فرهنگی و مبلغ بینالمللی جهان اسلام آرژانتینیالاصل با یادآوری اینکه در رأس این مثلث نیز عقاید، تفکرات، ایدئولوژیها و … قرار گرفته است، عنوان کرد: دشمن بعد از اینکه به سطح پایین مثلث حملهور شد، دانست که حجاب تجلی عفت است و زنان مسلمان به واسطه برخورداری از عفت به حجاب روی آوردهاند، به همین خاطر در مرحله دوم موضوع عفت را مورد هجمه قرار دادند.
اسعد یادآور شد: در ادامه این هجمهها، دشمنان به این موضوع نیز پی بردند که اصل عفت به فرهنگ قرآنی و تأثیراتی که این کتاب مقدس در جوامع اسلامی داشته، برمیگردد، به همین خاطر در نهایت تصمیم گرفتند به خود قرآن حملهور شوند.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه توهین به مقدسات مسلمانان یک پروژه و منظومه کاملی است که از مظاهر فرهنگی آغاز شده و به قله آن یعنی قرآن کریم ختم میشود، اضافه کرد: امروز در مقابل یک جنبه منفی توهین به مقدسات مسلمانان، هزاران جنبه ایجابی مثبت برای این اتفاقات داریم که نمونه بارز این اقدام را میتوان در واقعه ۱۱ سپتامبر مشاهده کرد که دشمن قصد داشت با این اقدام، مسلمانان را تروریست و خشن جلوه داده و جلوی مسلمان شدن و رشد دین مبین اسلام را بگیرد، این در حالی است که بعد از واقعه ۱۱ سپتامبر فروش قرآن و به اسلام گرویدن افراد بیشتر شد.
فعال فرهنگی و مبلغ بینالمللی جهان اسلام آرژانتینیالاصل، خاطرنشان کرد: معتقدیم در باب ایجابی مثبت این موضوع به هیچ وجه نگران نیستیم، از این رو نباید فقط به فکر موضوع توهین بوده، بلکه باید به دنبال برنامهریزی برای استفاده از این فرصت باشیم.
منبع: مهر