به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، رضا عنایتی در نشست خبری پیش از مسابقه با ذوبآهن اصفهان اظهار داشت: با تیمی بازی داریم که همیشه قرص و محکم بوده است. امسال هم با ربیعی شرایطی بهتر و ساختار خوبی دارد. بازی با ذوبآهن سخت است چون آنها تاکتیکهای متنوعی دارند و یکی از آنها پرتابهای بلند است. نباید مقابل این تیم اشتباه کنیم تا دست پر از میدان بیرون بیاییم.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد اینکه این تیم 10 هفته است که پیروز نشده گفت: ما با واقعیت جلو میرویم. تیمهای زیادی شرایط پیکان را در جدول دارند، اما شرایط جدول طوری نیست که بتوانیم بگوییم کدام تیم بهتر است یا نیست. در گذشته تیمهایی بودند که در نیم فصل اول صدرنشین بودند اما در پایان مسابقات به لیگ یک سقوط کردند. در حال حاضر ما تمرکزمان بازی به بازی است. پیکان جوان گرایی کرده که این مسئله تاوان هم دارد. باید صبوری کنیم هرچه این جوانها بهتر شوند ما هم شرایط بهتری خواهیم داشت. جوان گرایی هزینه دارد و باید هزینهاش را بدهیم. البته که باید نقاط ضعفمان را هم پوشش بدهیم. اصلیترین اتفاق در زمان ورود من به پیکان مصدومیت چند بازیکن این تیم بود که باعث شد بازیکن تخصصی نداشته باشیم. 4 هفته تا پایان نیم فصل زمان داریم و باید با همین شرایط کار را ادامه بدهیم.
وی با اشاره به بازی هفته گذشته پیکان مقابل آلومینیوم اراک گفت: در مورد داوری هم برایم جالب است که وقتی ما صحبتی نمیکنیم و جنجالی نمیکنیم، کسی به اشتباهات داوری ما رسیدگی نمیکند. نمیخواهم خیلی به اتفاقات بازی با اراک بپردازم، اما ما در آن مسابقه گل سالم زدیم که مردود شد. گل آفساید حریف را قبول کردند، ظاهرا گل دوستان گل بوده و گل ما خار بوده است. نباید بین تیمها تبعیض قائل شویم. ما هم گل سالم زدیم که مردود شد و هم گل آفساید خوردیم. اما جنجالی نکردیم چون میگوییم داور هم انسان است و ممکن است شرایط خوبی در آن بازی نداشته و به داوران احترام میگذاریم. امیدوارم فردا هم حقانیت و عدالت اجرا شود و اگر حریف برنده شد به آن تبریک بگوییم و اگر ما پیروز شدیم حریف به ما تبریک بگوید.
عنایتی در مورد ترکیب تیمش گفت: پیکان جوانانی دارد که در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهند داشت اما این جوانان باید به فکر خودشان هم باشند و بتوانند خود را به فوتبالمان بیشتر معرفی کنند. آنها باید شرایط خود و باشگاه را درک کنند. در بازی با آلومینیوم اراک ترکیب تیم حاصل تلاش خطیبی بود و من کاری نکردم و فقط توانستم از نظر روحی و روانی تیم را بالا بیاورم. چندین بازیکن مصدوم هم داریم که این مصدومان دستمان را بستهاند و باید همین گونه پیش برویم تا نیم فصل.
وی در مورد ضعف گلزنی تیم پیکان در این فصل گفت: فقط پیکان ضعف گلزنی ندارد، سالیان است که لیگ برتر ما چنین مشکلی دارد. حتی میتوانیم فراتر برویم و بگوییم در سطح جهان هم گلزن شش دانگ کم است. بازیکنانی مثل بنزما و لوباندوفسکی کم هستند که بتوانند در محوطه جریمه مهاجمان خطرناکی باشند. البته ما آموزش کامل هم نداریم و مهاجم نوک سخت پیدا میشود. اگر مهاجم نوکی باشد، همه تیمهای لیگ برتری او را جذب خواهند کرد. در بازی با آلومینیوم اراک ما 7-6 موقعیت خوب داشتیم که از دست دادیم. باید تمرینات اختصاصی بیشتری بگذاریم و بازیکنان ما هم باتجربهتر شوند.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد اینکه شما در تیم هوادار هم همین مشکل ضربه خوردن از داوری را داشتید، گفت: من سعی میکنم منطقی برخورد کنم. میگویم داور هم آدم است و اشتباه میکند، ولی تکنولوژی و وسایل اضافه به داوران کمک میکند. من میگویم باید بتوانیم به سهم خود تنش را کمتر کنیم. نیمکتها و باشگاهها باید آرامتر باشند. بیانیهها شرایط را بدتر میکند و شاید حتی نتیجه عکس داشته باشد و ممکن است داوران را حساستر کند و لج لجبازی پیش بیاید. باید آرامش خود را حفظ کنیم. در آن تیم هم سطح توقعام خیلی بالا بود و انتظار داشتم شرایط بهتر مدیریت شود.
مهاجم اسبق استقلال در مورد اینکه شما آقای گل لیگ بودید اما ما در گلزنی کمبود داریم، گفت: استعدادهای ذاتی در فوتبال ما زیاد است. باید آنها را پیدا کنیم و پرورش بدهیم. استعدادهایی مثل علی دایی که در 24-23 سالگی فوتبالیست میشوند. من خودم را نمیگویم؛ البته من هم در لیگ گلهای زیادی زدم اما در 23 سالگی تازه فوتبالیست شدم. باید بتوانیم این استعدادها را زودتر پیدا کنیم و پرورش بدهیم. بهترین سن برای استعدادیابی بازیکنان 14 تا 17 سالگی است. خود من در آن سنین میتوانستم کارهای بزرگتر و بهتری در فوتبال انجام بدهم. اکنون فوتبال ملی ما هم در خطر است. باید بتوانیم در استعدادیابی هم بهتر عمل کنیم.
وی افزود: اگر این کارها را نکنیم فاجعه فوتبالی رقم خواهد خورد. کشورهای دیگر به سرعت در حال پیشرفت هستند، ازبکستان 3-2 سال دیگر یکی از قطبهای فوتبال آسیا خواهد شد. آنها در فوتبال پایه سرمایهگذاری عظیمی کردهاند، اما ما فقط حرف میزنیم و عملی نداریم.
عنایتی تأکید کرد: منتظریم عنایتی ببازد تا او را به باد انتقاد بگیریم، اما نمیگوییم که او فقط 17 روز قرارداد داشته و تیم امید را در اختیار گرفته است. ما به یک تورنمنت در عراق رفتیم. تیمهای دیگر به تورنمنتهای اروپایی رفته بودند. ما سید دوم آسیا بودیم، در 11 تیم، تیم دوازدهم بودیم. نمیدانم چرا آن زمان هیچ کس حرفی نزد. چه منافعی بود که صحبتی نکردند. اینکه بازیکن خودش را پشت مربی قایم کند یک تفکر آماتوری است و باید این ذهنیتها تغییر کند. محکوم کردن و عوض کردن مربی آسانترین کار است. باید ذهنیتها تغییر کند وگرنه مثل جام ملتها بازیکنان ما به سمت داور میرود و توپ به سمت دیگری میرود و ما گل میخوریم.
سرمربی اسبق تیم امید تأکید کرد: در مورد تیم امید صحبتهای مفصلی دارم که آنها را بیان کنم، اما امروز اجازه بدهید تمرکزم روی بازی فردا باشد. برخی حرفهایی میزنند و انتقادهایی میکنند که واقعا پاسخ دادن به آنها خندهدار است. برخی تندرویهای زیادی کردهاند اما من سکوت کردهام، ولی میخواهم در یک نشست خبری در مورد تیم امید حرفهای مفصلم را بگویم. نمیتوان با 17 روز کار با یک تیم، کار بزرگی انجام داد. ما حتی میزبان نبودیم و سرگروه هم نبودیم. دل پردردی دارم، ناراحتتان کردم، اما یک روز همه حرفهایم را در یک نشست خبری درباره تیم امید خواهم زد.
عنایتی در مورد اینکه او در جام جهانی 2006 پشت علی دایی، استعدادش هدر رفت گفت: باعث افتخارم بود که جزو مسافران جام جهانی 2006 باشم، شاید اگر هم خودم مربی بودیم، عنایتی را در ترکیب نمیگذاشتم و از علی دایی استفاده میکردم. علی دایی اسطوره فوتبال ایران و حتی دنیاست. افتخارم است که ذخیره علی دایی بودم. شاید آن موقع جوانتر بودم و فکر میکردم میتوانم به تیم ملی بیشتر کمک کنم، اما اکنون که باتجربهتر شدهام میگویم علی دایی نام بزرگی است و ذخیره بودن او هم افتخار است.
پایان پیام/
منبع: فارس