– اخبار فرهنگی –
در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، دومین مهرواره بانور از 28 آبان ماه همزمان با ولادت حضرت زینب سلام الله علیها آغاز شده و تا 13 دیماه سال جاری و مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه خواهد داشت؛ این دوره با رویکرد جهاد تبیین در حال برگزاری است. ضمن تولید محتوا برای کنشگران بانو، از آنها خواسته شده تا که در قالبها و بسترهای مختلف به این فریضه قطعی بپردازند.
مهرواره بانور، 4 محور اساسی «ازدواج آسان، سبک زندگی اسلامی، پیشگیری از طلاق و فرزندآوری» دارد. مهرواره بانور تلاش بانوان محله است، برای حل مسائل خانواده و جمعیت که در محلات وجود دارد. قرار است این مهرواره ظرفیتهای بانوان را برای حل مسائل خانواده و جمعیت به میدان بیاورد. در مهرواره بانور، بانوان محله ضمن انتخاب مسئلههایی که مرتبط با خانواده و جمعیت در محله شان، تلاش میکنند با محوریت مسجد و مردم محله مسائل را حل کنند و حل مسائل را به رقابت بگذارند.
همزمان قرار است بانوان ضمن حل مسئلهها، خاطراتی که ضمن تلاش برای حل مسائل برایشان اتفاق میافتد را روایت کنند و به مخاطب برسانند. آنچه در این مهرواره رقم خواهد خورد توانمندسازی فعالان محله و بانوان برای حل مسئله هاست. همچنین قرار است شبکه کنشگران بانوان در یک کار جمعی و در قالب این رویداد کار مؤثری را در حوزه جمعیت و خانواده در محله رقم بزنند. طی این رویداد در مرحله شهرستانی، استانی و کشوری به رقابت خواهند پرداخت و در آخر کار از برترینها تجلیل میشود.
بنابراین علاقهمندان جهت شرکت در مهرواره بانور می توانند به دو صورت در مهرواره شرکت کنید: شکل اول: حل مسأله یا مسأله هایی در حوزه خانواده. شکل دوم: خاطره نویسی و ثبت تجربه های خود؛ شناخت درست مسأله، ریشه یابی درست مسئله، استفاده از ظرفیت های محلی و مردمی، انتخاب راه حل خلاقانه، مناسب و راهگشا از راهکارهای مهم جهت شرکت در مسابقه است. علاقه مندان و بانوان فعال برای شرکت در این مهرواره میتوانند کلمه «بانور» را به سامانه 500096500 ارسال کنند. مهلت ارسال آثار تا نهم آذر بود، اما این مدت تمدید شد و همچنان تا اعلام رسمی دبیرخانه این همایش ارسال آثار ادامه دارد. مراسم اختتامیه این مهرواره متعاقباً از سوی آن دبیرخانه اطلاعرسانی خواهد شد.
حجت الاسلام سعید مهدوی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان ورود مهرواره بانور به عرصه جهاد تبیین و تولید روایتهای مختلف از مجاهدت بانوان را بسیار مؤثر خواند و ادامه داد: ارائه روایتهای مختلفی که در حوزه شأن و منزلت مادری منتشر میشود، میتواند مقابله کند با روایت دشمنی که میخواهد جامعه را از هویت بیندازد.
حجت الاسلام مهدوی افزود: یکی از راهبردهای جدی که سازمان تبلیغات باید بر آن تأکید داشته باشد، مردمی کردن نهضت تبلیغ است. این نوع جشنواره ها و مهرواره ها مثل مهرواره بانور که بخش اول آن سال گذشته انجام گرفت، کار قشنگی بود؛ از این جهت که در نهضت تبلیغ، رنگ و بوی مردمی دادن کارها بیشتر در این مهرواره جلوه داشت و از جهت دیگر اینکه در این مهرواره یک خانم، مسأله محله خود را پیگیری و بعد برای حل آن اقدام می کرد.
مدیرکل تبلیغات گیلان در ارائه تعریف از جهاد تبیین، گفت: جهاد تبیین یعنی اینکه بتوانیم در قبال آن حرکت تبلیغی دشمن که بر سر اصول مهم نشانه گرفته است، جبهه مردمی را شکل بدهیم و «بانور» در این مرحله از قشر مؤثر جامعه که خانم ها هستند، باید وارد عرصه روایت شود؛ در مقابل روایت های دشمن که به دنبال یأس آفرین هستند و می خواهند ناامیدی ایجاد کنند، روایت پیشرفت از زبان بانوان در گوشه و کنار کشور خیلی می تواند مؤثر باشد و یکی از اضلاع جهاد تببین است.
آیت الله جوادی آملی: «رَحم» اساس جامعه و خانواده و زن «ملکه رَحم» است
انتهای پیام/
منبع: تسنیم