5 شارژر انکر برای استفاده‌های مختلف

5 شارژر انکر برای استفاده‌های مختلف

اگر شما هم در مورد مدل و نوع مناسب شارژرهای انکر دچار تردید شده‌اید با ما همراه شوید تا با چرایی انتخاب شارژر انکر، انواع مختلفش و 5 مدل جذابش، آشنا شوید.

همان‌طور که می‌دانید، شارژر، یکی از لوازم جانبی حیاتی برای هر گجت دیجیتالی است. یکی از گجت‌های دیجیتال پرمصرف که کاربران تنوع زیادی در آن می‌دهند، گوشی‌های هوشمند است؛ اما مسئله اینجاست که شرکت‌های محبوب مانند اپل و سامسونگ به دلایلی مانند حفظ محیط‌زیست و کاهش قیمت، در سری‌های جدیدشان، شارژر و هدفون قرار نمی‌دهند. به همین دلیل نیاز به تهیۀ آن‌ها به‌صورت جداگانه دارید؛ اگرچه هنگام خرید متوجه خواهید شد که انواع مختلفی از آن‌ها در بازار وجود دارند.

یکی از برندهای بی‌نظیر برای شارژرها، انکر است که نه‌تنها از تنوع خوب؛ بلکه از سرعت و ایمنی بالایی هم برخوردارند. اگرچه سؤال اینجاست که کدام شارژر انکر برای چه کاری و چه مکانی مناسب است؟ ما از تیم فارس بازار شما را در ابتدا با چرایی انتخاب شارژر انکر و انواع مختلفش آشنا و در نهایت چندین مدل از آن را برای محیط و کارهای مختلف معرفی می‌کنیم.

چرا شارژر انکر بخریم؟

انکر به‌عنوان پیشرو جهانی در فناوری، محصولاتی مانند شارژرهایش را با کارایی و سازگاری بالا و باتوجه‌به موارد محیط‌زیستی عرضه می‌کند. تنوع بالای آن‌ها هم از دلایل دیگر انتخاب این برند است که شامل شارژرهای دیواری پرقدرت تا چند پورتی با فناوری GaNPrime می‌شود. این شرکت همچنین در فناوریPower Delivery برای شارژ گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها با سرعتی بی‌سابقه پیشتاز است. به همین منظور، اگر شما هم به دستگاه‌های الکترونیکی خود متکی هستید و نیاز به یک راه‌حل شارژ سریع و ایمن دارید، شارژرهای انکر، یک انتخاب خوب با گارانتی 18 ماهه خواهد بود.

انواع مختلف شارژر انکر

با کمی تحقیق، خواهید فهمید که انکر با هدایت صنعت شارژر خود به سمت آینده‌ای کارآمد و سازگار با محیط‌زیست، روش شارژ دستگاه‌ها را متحول کرده است و باتوجه‌به کارایی و پورت تقسیم‌بندی می‌شوند. از نظر پورت باید بیان کنیم که شارژرها در چهار نوع اصلی USB-C، لایتنینگ، USB و Micro USB وجود دارند. البته جذاب‌ترین و پرکاربردترین پورت‌ها، نوع USB-C است، به‌گونه‌ای که حتی سری جدید گوشی‌های آیفون و محصولات جدید دیگر اپل نیز به‌جای پورت لایتنینگ از این پورت بهره می‌برند.

از نظر کارایی باید بیان کنیم که شارژرها به 4 دستۀ دیواری، رومیزی، وایرلسی یا مگ سیفی و فندکی تقسیم می‌شوند که هر کدام برای شرایط متفاوتی مناسب هستند. شارژرهای دیواری برعکس شارژرهای رومیزی، به دلیل جمع‌وجورتر بودنشان و قابلیت حملشان، مناسب خانه و سفر هستند. شارژرهای وایرلسی و مگ سیف نیز مناسب افرادی است که در هنگام شارژ نیاز به کارکردن با دستگاه خود را دارند. شارژرهای فندکی هم مناسب برای شارژ دستگاهتان با ماشین هستند.

برای درک بهتر این موضوع، ما در ادامه شما را با 5 مدل مختلف شارژر انکر همراه با کارایی آن‌ها آشنا می‌کنیم.

5 شارژر انکر برای استفاده‌های مختلف

شارژر دیواری ۳۰ واتی انکر مدل Anker PowerPort III mini A2615L21

یک شارژر قابل‌حمل تک پورتی که با توان 30 واتی خود امکان شارژ گوشی‌های هوشمند، تبلت و لپ‌تاپ‌های نازک را دارد. همچنین تنها با یک نگاه متوجه کیفیت و زیبایی آن می‌شوید که %30 کوچک‌تر از یک شارژر مک‌بوک 30 واتی است. به‌کارگیری مواد سطح مات، تزئینات پر زرق و برق روی دوشاخه و نور خنک LED نیز آن را به یک شارژر ممتاز، کامل و مناسب سفر تبدیل کرده است. بهره‌مندیش از پورت USB-C و فناوری PowerIQ 3.0 هم نه‌تنها سازگاری با اکثر دستگاه‌ها را؛ بلکه شارژ فوق‌سریع را به ارمغان آورده است. در نهایت هم باید بیان کرد که این شارژر انکر با قابلیت پیشرفته‌ای دیگر، از دستگاه شما در برابر شارژ بیش از حد، ولتاژ و دمای بالا محافظت می‌کند و ایمنی کامل را به دستگاه‌های شما هدیه می‌کند.

شارژر دیواری ۳۵ واتی دو پورت انکر مدل Anker PowerPort PD+ 2 A2636

یک شارژر دیواری دیگر از انکر که با طراحی بی‌نظیر، کوچک، سبک و نور LED خنکش؛ با دو پورت USB و USB-C ترکیب شده و آن را مناسب سفر و استفاده در خانه کرده است. به همین منظور، این شارژر 35 واتی که با طیف وسیعی از گجت‌های دیجیتال سازگاری دارد، می‌تواند در هزینۀ شما صرفه‌جویی کند.

البته پورت USB-C این شارژر 35 واتی از فناوری شارژ سریع PD و پورت USB-A آن از تکنولوژی PowerIQ 2.0 پشتیبانی می‌کند. به همین دلیل، قابلیت شارژ هم‌زمان دو دستگاه را – با حداکثر توان‌های 20 وات برای USB-C و 15 وات برای USB-A – دارد. با پشتیبانی از تکنولوژی MultiProtect هم برترین ایمنی برای شما و دستگاهتان فراهم می‌کند.

شارژر رومیزی ۴ پورت ۶۵ واتی انکر مدل Anker PowerPort Atom III Slim A2045L11

شاید به دنبال یک شارژر غیرقابل‌حمل؛ اما سبک، باریک و باقدرت باشید. شارژری که فضای زیادی از میز کار شما را نگیرد و به‌راحتی بتواند چندین دستگاه را به طور هم‌زمان شارژ کند. در این صورت، شارژر رومیزی ۴ پورت ۶۵ واتی انکر مدل Anker PowerPort Atom III Slim A2045L11، یک گزینۀ عالی خواهد بود. این 4 پورت که شامل یک پورت USB-C و سه پورت USB می‌شود، دارای یک سیم قابل جداشدن به طول 1.5 متر است. همچنین پورت USB-C با حداکثر توان 45 وات و پورت‌های USB آن با مجموع حداکثر توان 20 وات، در کنار پشتیبانی از شارژ سریع با تکنولوژی GaN و PIQ 3.0، قابلیت شارژ هرگونه گجت دیجیتالی را دارد، از هدفون و ایرپاد گرفته تا لپ‌تاپ.

5 شارژر انکر برای استفاده‌های مختلف

شارژر بی سیم مغناطیسی انکر مدل Anker PowerWave Select+Magnetic Pad A2566

اگر شما هم دوست دارید که در هنگام شارژ از گوشی هوشمند خود استفاده کنید؛ اما نمی‌خواهید که به پورت گوشی خود آسیب بزنید، استفاده از شارژرهای بی‌سیم مغناطیسی انکر بهترین راه‌حل خواهد بود. شارژهایی که با یک پد گرد مغناطیسی، در صورت پشتیبانی گوشی شما، به‌راحتی به پشت دستگاهتان می‌چسبند و شارژ می‌کنند. البته نگران نباشید، قدرت آهنربایی این شارژر به‌گونه‌ای است که از افتادن گوشی جلوگیری می‌کند. همچنین، بهره‌مندیش از سیستم MultiProtect، باعث حفاظت دستگاه شما از اتصال کوتاه، کنترل دما و… می‌شود. از طرفی دیگر، به دلیل کابلی بلند به طول 1.5 متر و حداکثر توان 7.5 ولت در کنار پشتیبانی از فناوری سریع PowerIQ و Voltage Boost؛ قابلیت شارژ با حداکثر سرعت ممکن و به‌راحتی را امکان‌پذیر کرده است.

شارژر فندکی ۴۸ واتی انکر مدل Anker PowerDrive+ III Duo A2725

اگر از آن دسته افرادی هستید که با ماشین به سفر می‌روید یا مسافت زیادی را رانندگی می‌کنید، شارژرهای فندکی انکر یک گزینۀ عالی خواهد بود. این شارژر دو پورتی USB-C با پشتیبانی از دو فناوری شارژ سریع PowerIQ و Voltage Boost، حداکثر 48 وات توان را در اختیار دستگاه‌های شما قرار می‌دهد که در صورت استفادۀ هم‌زمان از آن‌ها، حداکثر توان 30 و 18 وات خواهد بود. به همین دلیل، به‌راحتی می‌توانید حتی لپ‌تاپ‌های خود را شارژ کنید. از طرفی دیگر، طراحی زیبا، سبک و نازک؛ اما با ایمنی بالا و پشتیبانی از استاندارد MultiProtect، شما را شگفت‌زده می‌کند.

جمع‌بندی

اگر قصد خرید یک شارژر داشته باشید، در دنیایی از برندها و مدل‌های مختلف غرق خواهید شد. یکی از برندهای خوب و پیشنهادی به دلیل بهره‌مندیش از استانداردهای بی‌نظیر برای شارژ سریع، ایمنی و سازگاریش با انواع گجت‌های دیجیتال، انکر است. شارژرهای انکر دارای انواع و مدل‌های مختلفی هستند که هر کدام مناسب مکان و کاری است. به همین منظور، شما را با 5 مدل از آن‌ها در کنار کاربردشان آشنا کردیم. در نهایت هم اگر قصد خرید شارژر انکر را دارید یا در مورد قیمتشان کنجکاو هستید، می‌توانید به سایت فارس بازار مراجعه کنید.

منبع: خبرآنلاین

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.