اکنون نوبت زینب(س) است، رسالت رسانه نینوا

اکنون نوبت زینب(س) است، رسالت رسانه نینوا

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، تاریخ اسلام زنان قوی زیادی به خود دیده که برخی از آنها سرآمدان یک تاریخ هستند، یکی از آنها حضرت زینب‌کبری(س) است که جا پای مادر گذاشت و با وجود داغ‌های پر تعدادِ ظهر عاشورا دست روی زانوهایش قرار داد و پرقدرت بلند شد.

او از عصر عاشورا به بعد سرپرست کاروانی می‌شود که زنان و کودکان حرم‌اند، لحظات قافله‌سالاری حضرت زینب(س) آغاز شده و یک زن قوی دارد بر مدار تاریخ‌سازی حرکت می‌کند.

دختر علی(ع) در کاروانش یک بیمار دارد، هنوز بدن مبارک سیدالشهدا روی پای حضرت زینب(س) گرم است، چشمش به حضرت سجاد(ع) می‌افتد که گویی دارد روح از بدنش جدا می‌شود.

ابن زیاد دستور می‌دهد از اولاد ذکور حسین(ع) کسی را زنده نگذارند، یزیدیان چند بار به سمت حضرت زین‌العابدین(ع) حمله‌ور می‌شوند اما با دیدن حالش می‌گویند «انَّه لِما بِهِ» این خودش دارد می‌میرد!

حضرت زینب(س) سریع بدن اباعبدالله را زمین گذاشت و به سمت حضرت سجاد(ع) می‌آید و او را دلداری می‌دهد.

اولین سخنان حضرت زینب(س) امیدوارانه است، او پسر برادرش را مورد خطاب قرار می‌دهد و می‌گوید: عمه جان! فکر نکن که حسین از بین رفت، پدرم علی روایتی را تصدیق می‌کند که آن را برایت شرح می‌دهم «همینجا که پیکر حسین را می‌بینی، بدون اینکه کفنی داشته باشد دفن می‌شود و در آینده کربلا، کعبه‌ی اهل خلوص خواهد بود.»

حضرت زینب(س) از دقایق اولیه عصر عاشورا پرستار می‌شود، مادر می‌شود، رهبر می‌شود، رازدار می‌شود، روانشناس می‌شود و حتی پزشک می‌شود، او چنان پرشکوه و پرقدرت ظاهر می‌شود که حتی دشمن هم چند قدم عقب نشینی می‌کند.

وقتی کاروان اسرا وارد دروازه کوفه می‌شود، رگ‌های علی(ع) و فاطمه‌زهرا(س) در زینب کبری متجلی و او خطبه‌ای در نهایت عظمت می‌خواند که شجاعت علی در آن هویدا می‌شود.

آری این شخصیت یک زن مسلمان است که اینچنین وارد می‌شود و تاریخ را به سمت دیگری هدایت می‌کند.

شاید سوال باشد که چرا امام‌حسین(ع) در جایی به خطرناکی دشت کرب‌وبلا بانوان و اهل حرم را با خود آورد؟ در جواب باید گفت: اسلام دین زن و مرد است، از پیامبر اکرم تا حضرت علی(ع) و امام حسین(ع)، هر جا مردی قیام کرده یا حرکتی داشته، زنی در کنارش بلند آوازه شده است.

زینب هم آمد تا نقش خودش را ایفا کند و کربلا در همان دشت کوچک باقی نماند، آمد تا قیام را جهانی کند و به گوش همگان برساند، او جهادگر می‌شود، تبیین‌گر می‌شود، خطبه‌خوان می‌شود، روضه‌خوان می‌شود.

اولین مراسم روضه را برای اباعبدالله و یاران عاشورایی امام، او برگزار می‌کند تا مسیری جدید برای بشریت هموار شود، جهان اسلام باید تا همیشه مدیون مجاهدت‌های حضرت باشد.

خطبه‌های آتشین و تبیینی زینب کبری(س) بسیاری از تبلیغات و دروغ‌های بنی‌امیه را خنثی و مردم آن زمان را از خواب غفلت بیدار می‌کند، کار به جایی می‌رسد که یزید ملعون مجبور می‌شود از کار خودش اظهار ندامت کرده و اهل حرم را با احترام به مدینه برگرداند.

کربلا و همه اتفاقات قبل و بعد آن نشان می‌دهد که اسلام دین مرد و زن است، مردانی که قیامت می‌کنند و حماسه می‌سازند و زنانی که با وجود رعایت عفت و حیا آن را تبیین می‌کنند، این تاریخ به دست زنان و مردان ساخته شده و هرکدام در مدار خودشان به آن پرداخته و بهای سنگینی داده‌اند.

پایان پیام/۸۰۰۶۵/ب

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.