مازوت سوزی نیروگاه تبریز متوقف شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

سایت خوان روزنامه دنیای اقتصاد تاریخ انتشار : شماره خبر: ۴۰۳۳۶۷۵ <![CDATA[svg{fill:#fff}]]> گروه: آذربایجان شرقی بزرگنمایی متن خبر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه باید فکری برای مازوت سوزی نیروگاه ها شود، گفت: توسعه بخش گازی نیروگاه و یا استفاده بیشتر از منابع پاک برای تامین برق، باید با جدیت بیشتری پیگیری شود. مازوت سوزی نیروگاه تبریز متوقف شود

دنیای اقتصاد-تبریز: حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم برای پیگیری مطالبه مردمی در مورد توقف مازوت سوزی با حضور سرزده در نیروگاه حرارتی تبریز از این نیروگاه بازدید کرد.

وی ضمن انتقاد از مازوت سوزی در این نیروگاه، توسعه نیروگاه را با آلایندگی کمتر خواستار شد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به تذکرات پیشین خود در خطبه‌های نماز جمعه در این خصوص، گفت: مازوت سوزی، باعث نگرانی مردم از وضعیت سلامت تنفسی شده است.

امام جمعه تبریز با اشاره به ممنوعیت مازوت سوزی در کلانشهرها، خواستار تحقق و اجرای طرح و وعده های داده شده در مورد توسعه زیست محیطی نیروگاه حرارتی تبریز و توقف مازوت سوزی ان شد.

وی با یاد اوری اینکه مازوت سوزی نیروگاه تبریز به خصوص در فصل های پاییز و زمستان منشا آلایش زیست محیطی تبدیل می‌شود، از مسوولان مرتبط خواست : در خصوص تغییر الگوی حرارتی و توقف مازوت سوزی نیروگاه تبریز تسریع کنند.

امام جمعه تبریز گفت: دستگاه‌های مختلف در قانون هوای پاک مسئولیت دارند و باید در عمل به این تکلیف تاخیر و یا ترک فعل نداشته باشند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی نیز با تایید مازوت سوزی در نیروگاه تبریز تاثیر آن در کاهش کیفیت هوای این کلانشهر را قابل ملاحظه خواند و اظهار کرد: پایش های ایستگاه های سنجش کیفی هوای تبریز این موضوع را اثبات می کند.

شهنام اشتری افزود: فرا رسیدن فصل سرما و استفاده روز افزون گاز در مصارف خانگی باعث کمبودهایی در این زمینه می شود که نیروگاه های حرارتی را به ناچار به سمت استفاده از سوخت مازوت سوق می دهد.

وی ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ تمهیدات لازم و کافی مدیران نیروگاه حرارتی تبریز هر چه سریع تر نسبت به تغییر سوخت اقدام کرده و مانع از بروز آلودگی های محیطی در کلانشهر تبریز شوند.

سهمیه گاز نیروگاه تبریز در فصل زمستان با کاهش دمای هوا و افزایش مصرف گاز کاهش می یابد تا کمبودی در بخش خانگی پیش نیاید و مدیران نیروگاه هم به منظور تامین برق مصرفی بخش های مختلف خانگی، تولیدی و خدماتی، کمبود منابع سوخت را با مصرف مازوت جبران می کنند.

هوای کلانشهر تبریز در ۴۵ روز گذشته به مدت ۱۶ روز در شرایط ناسالم قرار داشت که در روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ ماه گذشته مدارس این شهر و اسکو به علت شدت آلودگی به صورت غیرحضوری برگزار شد.

منبع: دنيای اقتصاد