– اخبار فرهنگی –
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سید علی تقی نسب رئیس هیات مدیره کانون همبستگی فرزندان شاهد کشور در گفتگو با تسنیم گفت: ما در کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در مورد قوانین ایثارگران و خانواده شهدا یکسری پیشنهادات دادیم که نمایندگان کمیسیون سه مورد آن را تعدیل و چهار مورد را حذف کردند. از آنجایی که برنامههای توسعه پنجساله یا برنامههای میانمدت، مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اسلامی تهیه میشوند، بررسی آن از وظایف هیأت عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام در مجمع تشخیص است.
وی افزود: ما به نمایندگی از 32 تشکل فرزندان شهدا در کانون همبستگی فرزندان شاهد سراسر کشور و برای دفاع از حقوق خانواده شهداو ایثارگران در دو جلسه از هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام مجمع تشخیص مصلحت شرکت کردیم و تلاش کردیم تا بندهای مورد اشاره را برای تصویب در مجلس احیا نماییم. یکی از مصوباتی که فرزندان شاهد به ناحق در حوزه بهداشت و درمان از آن حذف شده بودند با تصویب در کمیسیون مشترک برنامه هفتم توسعه به شورای عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام برای تصویب نهایی ارسال شد.
تقی نسب در ادامه تصریح کرد: اعضای محترم کمیسیون مشترک برنامه هفتم توسعه هیات عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام مجمع تشخیص روز گذشته با اکثریت آراء جز 2-2 بند ج ماده 31 برنامه هفتم توسعه را مغایر با سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری تشخیص داد و موضوع را برای تصویب نهایی به هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کرد.
رئیس هیات مدیره کانون همبستگی فرزندان شاهد با اشاره به تصویب نهایی موارد ذکر شده، گفت: در صورت تصویب نهایی در هیات عالی نظارت، جز 2-2 بند ج ماده 31 برنامه هفتم توسعه جهت اصلاح به مجلس بر خواهد گشت تا عبارت فرزندان شهدا به آن اضافه شود. در این صورت فرزندان شهدا هم مانند والدین و همسران شهدا از این تسهیلات خاص حوزه بهداشت و درمان برخوردار می شوند.
تقی نسب در پایان ضمن تشکر از زحمات داود منظور ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور و کلیه نمایندگانی که در تصویب موضوعات مرتبط با خانواده معظم شهدا و ایثارگران زحمات شایانی کشیدند، گفت : آقای دکتر مفتح عضو کمیسیون تلفیق ، آقای دکتر عزیزی نماینده مردم شریف کرمانشاه و رییس کمیسیون تلفیق، آقای آصفری نماینده مردم شریف شهرستان اراک و جناب آقای سنگدوینی عضو هیئت رییسه کمیسیون تلفیق در این مسیر خانواده شهدا را یاری دادند کمال تشکر را داریم.
تلاش فرزندان شهدا برای تصویب قوانین ایثارگران در برنامه هفتم توسعه چه نتایجی داشت؟
لازم به ذکر است در صورت تصویب نهایی عبارت فرزندان شهدا به بعد از والدین شهدا اضافه می گردد: جز 2-2- بند ج ماده 31 برنامه هفتم توسعه: کلیه امکانات بهداشتی، درمانی، تشخیص، توانبخشی، آموزشی، پیشگیری، دارو، تجهیزات پزشکی و آمبولانس که مورد نیاز جانبازان پنجاه درصد (50%) و بالاتر مصرح در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران میباشد در قوانین مرتبط به همسران و والدین شهدا تسری پیدا مینماید.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم