– اخبار اجتماعی –
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امروز در جریان دویستوپنجمین جلسه شورای شهر تهران بررسی لایحه مجوز واگذاری و انجام معامله (تهاتر) 7 فقره املاک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
محمد آخوندی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به لایحه اشاره شده اظهار کرد: در چند سال اخیر مباحثی در خصوص تفاهمنامه شهرداری تهران با وزارت ورزش در ارتباط با ملک موسوم به ورزشگاه تختی مطرح بوده است اما به هیچ نتیجهای نرسید و در دوره مدیریت فعلی شهری با توجه به احداث بزرگراه شهید شوشتری و تکمیل خط 7 مترو، 34 هکتار از ورزشگاه آزادی را شهرداری تهران تحویل خواهد گرفت و در ازای آن و بنا بر نظر کارشناسان رسمی دادگستری 7 فقره ملک به وزارت ورزش و جوانان با ارزش 3 هزار و 100 میلیارد تومان واگذار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت پروژه بزرگراه شهید شوشتری و تکمیل خط 7 مترو گفت: حدود 16 سال است که این تفاهم و تهاتر به نتیجه نرسیده و امیدواریم با همکاری و همراهی اعضای شورای شهر تهران این اقدام عملیاتی شود.
مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به اهمیت پروژه شهید شوشتری در شرق تهران تصریح کرد: این پروژه در زمان آقای قالیباف؛ شهردار وقت تهران تصویب شد و امیدواریم در این دوره سرانجام با پیگیریهای شهرداری تهران به نتیجه تا این بزرگراه به بهرهبرداری برسد.
احداث بزرگراه شهید شوشتری در دستور کار شهرداری تهران است
ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مخالفت بنده در ارتباط با لایحه اشاره شده از جهت اقدام شهرداری برای توسعه حمل و نقل عمومی و خط 7 مترو نیست، گفت: مخالفت من با بناگذاشتن یک سنگ اشتباه در این دوره از مدیریت شهری از سوی دولت است؛ چرا که ما اعتقاد داریم توسعه حمل و نقل با دولت است و وظیفه ما نگهداشت آن است.
وی با بیان اینکه پروژه شهید شوشتری میتواند بار ترافیکی در جنوب شرق را کاهش دهد، ادامه داد: در پی این اتفاق ما شاهد کاهش آلودگی هوا خواهیم بود و انتظار داریم دولت به شهرداری کمک کند تا این پروژه عملیاتی شود و این سوال مطرح میشود که دولت چرا میخواهد یک قطعه زمین بلامصرف بدون تجهیزات را با 7 ورزشگاه که مردم از آن استفاده میکنند معاوضه کند؟
مهدی بابایی؛ رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز در جلسه امروز به لایحه اشاره شده پرداخت و گفت: بنده با روش اجرای شهرداری تهران موافق هستم. ما اماکنی را داریم که میتوانیم به دولت تحویل بدهیم همچنین دو ورزشگاه از ملک اشاره شده تعطیل است که دولت باید آن را احیا و در اختیار مردم قرار دهد.
وی افزود: طی سنوات گذشته این تفاهمنامه انجام نشده و با این روند نمیتوانیم کمک جدی به حمل و نقل عمومی داشته باشیم.
سید جعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه ورزشگاه تختی برای راهاندازی در مسیر خط 7 و احداث بزرگراه شهید شوشتری باید از دولت تحویل گرفته شود افزود: دولت مکلف به تسویه بدهی خود با نهادهای عمومی غیردولتی شده و در بودجه سالیانه باید رقمی پیشبینی میشد و مطالبات از این میسر مورد تهاتر قرار میگرفت.
وی با بیان اینکه دولت مکلف است در فرآیند ساخت مترو 50 درصد از هزینهها را بپردازد، تصریح کرد: هر کیلومتر مترو 1500 تا 2 هزار میلیارد تومان هزینه دارد و 60 تا 80 هزار میلیارد تومان برای اجرای یک خط اعتبار نیاز است و اینکه دولت هیچ تعهدی برای بازپرداخت بدهی خود نداشته باشد قابل قبول نیست.
به گزارش تسنیم، در ادامه جلسه برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران از جمله حبیب کاشانی، ناصر امانی، نرگس معدنیپور، احمد صادقی، زهرا شمساحسان، پرویز سروری، مهدی عباسی، علیاصغر قائمی و مهدی اقراریان و آقامیری، مطالبی را در خصوص لایحه اشاره شده مطرح کردند و در ادامه لطفالله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران توضیحاتی را در خصوص لایحه اشاره شده ارائه کرد.
به گزارش تسنیم، در پایان اعضای شورای شهر تهران لایحه مجوز واگذاری و انجام معامله (تهاتر) 7 فقره املاک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان را به تصویب رساندند.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم