بیش از سه هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شد

بیش از سه هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شد

به گزارش ایلنا، محمد میربابایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۶۱۸ تن گوشت قرمز از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.

وی عنوان کرد: ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره‌بردار در زمینه تولید گوشت در استان قزوین فعال هستند و در صورت دسترس بودن نهاده‌های کافی و رفع کمبود نقدینگی انتظار می‌رود تا پایان سال جاری به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یابیم.

انتهای پیام/منبع: ايلنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.