معطلی آمبولانس‌های اورژانس در بیمارستان‌ها

معطلی آمبولانس‌های اورژانس در بیمارستان‌ها

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، جعفر میعادفر، صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین‌المللی طب اورژانس ایران در مرکز همایش‌های رازی، افزود: دو مصوبه در حوزه فوریت‌های پزشکی داریم که نشان می‌دهد دولت و مجلس شورای اسلامی، توجه ویژه به حوزه فوریت‌های پزشکی دارند و نگاه خوبی در بحث مصوبات قانونی داریم.

وی ادامه داد: در حوزه فوریت‌های پزشکی ۳۳۰۰ پایگاه داریم که خدمات خوبی به هموطنان ارائه می‌دهند.

میعادفر افزود: اورژانس کشور ۲۶ هزار نیروی انسانی تحصیلکرده دارد که در دانشگاه‌های دولتی درس خوانده‌اند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: ۷۰ تا ۷۵ درصد مأموریت‌های اورژانس در شهرها اتفاق می‌افتد که باید به سمتی برویم که از فشارها کم کنیم.

وی افزود: بالای ۹۸ درصد سیستم‌های اورژانس کشور هوشمند است و به سمت استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های اورژانسی می‌رویم.

میعادفر گفت: هرچقدر سیستم ما هوشمند شود، از درصد خطاهای پزشکی خواهد کاست.

وی ادامه داد: خیلی از کارهای فوریت‌های پزشکی، مهارتی است و از همین رو، نیروهای ما نیازمند کسب تجربه در اورژانس بیمارستان‌ها هستند.

میعادفر با اشاره به افزایش آمار حوادث ترافیکی، گفت: کد ۹۹۹ برای اورژانس تعریف شده تا بتوانیم اقدامات اولیه برای مصدومان حوادث ترافیکی را در کمترین زمان ممکن انجام بدهیم. لذا، لازم است یک هماهنگی بین اورژانس ۱۱۵ و بیمارستان‌ها فراهم شود.

وی، همچنین به معطلی آمبولانس‌ها در بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط سختی که در ناوگان اورژانس کشور داریم، انتظار می‌رود بیمارستان‌ها به خصوص در شهرهای بزرگ، سریع‌تر نسبت به تحویل بیمار از نیروهای اورژانس اقدام کنند.

محمد رئیس زاده، در این مراسم گفت: اهمیت طب اورژانس بر کسی پوشیده نیست، زیرا پر استرس ترین لحظات جان یک انسان در اورژانس بیمارستان‌ها رقم می‌خورد.

وی افزود: متأسفانه خبرهای تلخی از برخورد با نیروهای اورژانس در بیمارستان‌ها می‌بینیم که می‌بایست با اقدامات لازم قانونی، از بروز چنین رفتارهایی جلوگیری شود.

رئیس زاده ادامه داد: لازم است مسئولان حوزه سلامت به موضوع امنیت نیروهای اورژانس، توجه لازم را داشته باشند.

وی، موضوع استفاده از هوش مصنوعی را در حوزه سلامت مورد تاکید قرار داد و گفت: ما نباید از علم روز پزشکی عقب بمانیم.

رئیس زاده افزود: کسانی که تلاش می‌کنند علم پزشکی را تضعیف کنند، آب در هاون می‌کوبند و هرگز چنین نخواهد شد.

وی ادامه داد: سهم سلامت از GDP باید مشخص و پرداخت شود و مسئولان بگویند الان این سهم در چه وضعیتی است.

رئیس زاده بر واقعی شدن تعرفه‌ها تاکید کرد و افزود: علاوه بر واقعی شدن تعرفه‌ها، عدالت بین رشته‌ای نیز باید محقق شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران تاکید کرد: برخی رشته‌های پزشکی مثل رشته طب اورژانس، بیهوشی و…، باید به صورت ویژه دیده شوند.

وی، احترام و تمکین به تولیت حوزه سلامت را یک قانون دانست و گفت: این تولیت بر عهده وزارت بهداشت است و کسی نباید به خودش اجازه بدهد در حوزه سلامت ورود کند.

رئیس زاده با انتقاد از افزایش ظرفیت‌های پزشکی بدون توجه به زیرساخت‌ها، افزود: وقتی توانمندی افزایش ظرفیت را نداریم، نباید دست به چنین کاری بزنیم.

وی ادامه داد: اگر زیرساخت‌ها فراهم نیست و روی کاغذ ظرفیت‌ها را افزایش می‌دهید، خیانت به حوزه سلامت است.

رئیس زاده افزود: جامعه پزشکی جزو بهترین مودیان در پرداخت مالیات هستند، به طوری که ۱۰ درصد از درآمد پزشکی در همان ابتدا کسر می‌شود و دفاع بنده، متوجه قاطبه جامعه پزشکی است که مشغول خدمت به مردم هستند.

وی ادامه داد: من نمی دانم چرا جامعه پزشکی را پایلوت پروژه‌های اقتصادی می‌کنند.

رئیس زاده به موضوع زیرمیزی اشاره کرد و افزود: دست‌هایی در کار است که می‌خواهند با طرح چنین مسائلی، نگاه مردم و جامعه را از وجود مافیای اقتصادی دور کنند.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.