اردوهای بازی‌سازی راهی برای اشتغال‌افرینی در صنعت گیم است

اردوهای بازی‌سازی راهی برای اشتغال‌افرینی در صنعت گیم است

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین اردوی آموزش بازی‌سازی انستیتو ملی بازی‌سازی که تیرماه سال گذشته در شهر زاهدان استان سیستان و بلوچستان برگزار شد و از همان موقع وعده برگزاری این اردوها در دیگر استان‌های کشور داده شد، شاید خیلی‌ها به تحقق این وعده خوشبین نبودند، اما انستیتو ملی بازی‌سازی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای عزم جزم کرد و پای قولش ماند و با یک برنامه‌ریزی منظم پای اردوهای آموزش بازی‌سازی را به خیلی از شهرها در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کشاند؛ از منطقه آزاد ارس در مرزی‌ترین نقطه شمال شرقی کشور تا غرب و شرق و جنوب ایران.

روند برگزاری اردوهای آموزش بازی‌سازی در استان‌های مختلف کشور با رویکرد حمایت از کشف استعدادهای ناشناخته صنعت بازی و ایجاد زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز زیست بوم بازی‌های دیجیتال کشور از تیرماه سال گذشته توسط انستیتو ملی بازی‌سازی آغاز شد.

امروز و بعد از گذشت یک سال، تلاش‌های انجام شده برای تمرکززدایی از روند آموزش بازی‌سازی از تهران و اشاعه آن به تمام کشور با برگزاری ۱۲ اردوی آموزشی به ثمر نشسته است. با این امیدواری بزرگ که شناسایی افراد و تیم‌های مستعد شرکت‌کننده در این اردوها و برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های تخصصی‌تر به آنها، مسیر جذبشان به عنوان سرمایه انسانی جوان و کارآمد به صنعت بازی کشور را هموار کند.

اردوهای بازی‌سازی راهی برای اشتغال‌افرینی در صنعت گیم است

حالا که روند برگزاری اردوهای آموزشی بازی‌سازی در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کشور مسیر یک سالگی خود را پشت سر گذاشته، در نگاهی کلی میزان استقبال شرکت‌کنندگان و تیم‌ها از برگزاری این اردوها در نقاط مختلف ایران را به روایت آمار مرور کرده‌ایم.

این آمار حکایت از آن دارد که در میان اردوهای برگزار شده در شهرهای مختلف، همچنان کرمانشاه با ۱۸۰ نفر شرکت‌کننده و ۳۵ تیم بازی‌سازی در صدر جدول میزان استقبال کنندگان قرار دارد.

در ادامه این روایت آماری از میزان شرکت‌کنندگان در استان‌های مختلف کشور را از تیرماه ۱۴۰۱ تا تیرماه ۱۴۰۲ منتشر شده است؛

منبع: مهر