به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مصطفی کرمی، معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان ظهر امروز در ارزیابی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری دستگاههای اجرایی که در راستای عبور موفق از پیک بار سال جاری به انجام میرسد، اظهار کرد: یکی از زیرشاخصهای پدافند غیرعامل، ایجاد این مولدهاست و با توجه به شرایط خاص کشور و عدم تراز بین تولید و مصرف، این مهم یک ضرورت برای دستگاههای اجرایی به شمار میرود.
وی اظهار کرد: اگر بنا به هر دلیلی که برق دستگاههای اجرایی با خللی روبهرو شود، باید مولد اضطراری جایگزین برق سراسری شود تا استمرار خدمترسانی در هر شرایط دچار وقفه نشود.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با اشاره به اینکه اکثریت دستگاههای اجرایی، سازمانها و ارگانها، این اصل را مورد توجه قرار دادهاند گفت: بیش از 77 دستگاههای اجرایی تاکنون مجهز 196 به دیزل شدهاند تا در مواقع ضروری بتوانند خدمترسانی داشته باشند.
وی تصریح کرد: در راستای کاهش بار ۳۰ درصدی که در قوانین برای سال جاری دستگاههای اجرایی نیز بیان شده است، به متن صریح قانون عمل کنند.
کرمی خاطرنشان کرد: بنا بر ابلاغ معاون اول ریاستجمهور دستگاههای اجرایی باید در پایان ساعت اداری نیز نسبت به کاهش ۶۰ درصدی مصرف برق خود اهتمام ویژهای داشته باشند.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بیان کرد: کلیه مکاتبات در این خصوص و دستورالعملهای لازم در این زمینه به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است تا این مهم را بهعنوان اولویت در برنامههای سال جاری قرار دهند و تأکید کرد که مصرف تمام دستگاههای اجرایی بهصورت روزانه و هر ۱۵ دقیقه یک بار مورد رصد قرار خواهد گرفت و کاهش مصرف برق و یا افزایش آن به مراجع ذیربط گزارش خواهد شد.
پایان پیام/74002/م/
منبع: فارس