وجود گسترده ذرات پلاستیکی در مواد غذایی/ افزایش خطر سرطان و نقایص مادرزادی در پی مصرف مواد پلاستیکی

وجود گسترده ذرات پلاستیکی در مواد غذایی/ افزایش خطر سرطان و نقایص مادرزادی در پی مصرف مواد پلاستیکی – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ یک گروه حامی حقوق مصرف‌کنندگان در آمریکا دریافته است که پلاستیک‌ها علی‌رغم خطراتی که برای سلامتی انسان دارند، حضور گسترده‌ای در مواد غذایی دارند؛ این گروه از سازمان‌های متولی خواستند تا ایمنی پلاستیک‌هایی را که در طول تولید در تماس با مواد غذایی قرار می‌گیرند، ارزیابی کنند.

این گروه طی یک برررسی دریافت که 79 درصد از نمونه‌هایی که از مواد غذایی جمع‌آوری کرده بودند، حاوی بیسفنول آ (BPA) هستند که ماده‌ای شیمیایی است که در پلاستیک یافت می‌شود.

مرگ سالانه 42000 نفر در جهان بر اثر مصرف غذای آلوده/ شایع‌ترین بیماری‌های منتقله از غذا

این گروه همچنین اعلام کرده است که 84 مورد از 85 نمونه مواد غذایی موجود در سوپرمارکت‌ها و فست‌فودهایی که اخیراً آزمایش کرده‌اند حاوی "فتالات" هستند، یک ماده شیمیایی که برای دوام بیشتر پلاستیک استفاده می‌شود.

براساس گزارش رویترز، فتالات‌ها و بیسفنول‌ها می‌توانند تولید و تنظیم هورمون استروژن و سایر هورمون‌ها را مختل کنند و به طور بالقوه خطر نقایص مادرزادی، سرطان، دیابت، ناباروری، اختلالات رشد عصبی، چاقی و سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.