روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به نظر میرسد فعال شدن هستههای خفته داعش و طالبان در منطقه، زمینه جذب نیروهای پراکنده در منطقه به ویژه بیگانگان غیر قانونی مقیم ایران را تسهیل میکند و حتی امکان اعلام گروهایی با عناوین و اسامی جدید را نیز محتمل میسازد.
در یادداشت روزنامه جمهوری اسلامی آمده است؛
عملیات انتحاری تروریستی در کرمان تشابه زیادی با عملیات انتحاری طالبان و تحریک طالبان طی سالهای اخیر در پاکستان دارد؛ به ویژه دو زمانه بودن آن و استفاده از ساچمه به منظور تلفات بیشتر انسانی که اوجقساوت و تنفر ایدئولوژیک و فرقه گرایانه را نشان میدهد.
گر چه امروزه احتمالا هستههای خفته تروریستی وابسته به داعش و طالبان به سهولت در سطح منطقه در ایاب وذهاب هستند، ولی به نظر میرسد نیروهای داعش با انتقال به افغانستان به منظور تمرکز بر ایران، محور فعالیت خود را در تعامل با گروههای تکفیری ضد ایرانی قرار دادهاند و محتملا بین حمله کنندگان به پایگاه راسک و انتحاریون کرمان ارتباط تشکیلاتی موجود است و احتمال تکرار حوادث مشابه در آینده نیز دور از انتظار نیست که همین مسئله ضرورت هوشیاری نیروهای امنیتی ایران با تمرکز بر حفظ امنیت مردم را صد چندان میکند.
خبر مرتبط لحظه نفسگیر انفجار دوم تروریستی در گلزار شهدای کرمان + فیلم
اولین تصاویر از لحظه انفجار دوم تروریستی در گلزار شهدای کرمان در روز چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲ را ملاحظه میکنید.
به نظر میرسد فعال شدن هستههای خفته داعش و طالبان در منطقه، زمینه جذب نیروهای پراکنده در منطقه به ویژه بیگانگان غیر قانونی مقیم ایران را تسهیل میکند و حتی امکان اعلام گروهایی با عناوین و اسامی جدید را نیز محتمل میسازد. ازسوی دیگر جای هیچ شکی باقی نمیگذارد که ارتباط منظم بین گروههای تکفیری منطقه غیر قابل انکار است و این امر ضرورت همکاریهای کشورها در منطقه را بیش از پیش میسازد. اینکه اخیرا شاهد اقدامات کور تروریستی از ان جنس در ایران هستیم که مردم عادی را هدف قرار میدهد، گویای یک جمع بندی سازمانی توسط داعش و همفکران آن است؛ با این محوریت که وضعیت اقتصادی مردم ایران بحرانی و نارضایتی بین مردم نیز رو به فزونی است. لذا با این ایده اقدامات خود را شتاب دادهاند. خبر مرتبط آخرین تصویر یکی از شهدا حادثه تروریستی کرمان +فیلم
تصویری از شهید ابوالحسن محمدآبادی، در حال خدمت رسانی به زوار منتشر شده است.
تجربه تاریخ بیانگر آن است که هرگاه در ایران در مقاطعی شرایط و رنگ و بوی آسیب پذیری داشته، دشمنان خارجی و معاندین داخلی سخت به آن دل بستهاند. گمانمیرود شکاف دولت – ملت، شکاف مرکز -پیرامون، آثار یأس و ناامیدی در مردم و نشنیدن اعتراض آنها توسط دولت از مشخصههای تضعیف ایران باشد که معاند و بدخواه نقشه و عملیات خود را بر آن استوار کردهاند. لذا همانگونه که بد خواهان با نقشههای اهریمنی خود دست به اقدام میزنند، دولت و دلسوزان نیز باید با اقدامات لازم به خنثی سازی این نقشههای اهریمنی بپردازند و همزمان به تحکیم وحدت و مصالحه ملی و ترمیم شکاف ملت – دولت و مرکز- پیرامون بپردازند. تأمین امنیت شهروندان به عهده مسئولین مربوطه است و طبعا باید در قبال این ضعف امنیتی جوابگو باشند و مسئولانی که قصور در کار خود احساس میکنند با یک عذرخواهی کنارهگیری کنند و با این روش مرهمی بر آلام بازماندگان قربانیان این حادثه تروریستی بگذارند. منبع: دنيای اقتصاد