به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، عارف حکیمی، کارشناس تغذیه،در شبکه ۵ سیما،گفت: کلم خانواده ای گسترده دارد. از کلم برگ که در کلمپلو استفاده میشود گرفته تا گل کلم که در ترشیها میریزیم، از انواع مختلف آن هستند. کلم بروکلی به شدت برای دیابتیها مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: کلم بروکلی قابلیت تنظیم قند در افراد دیابتی را دارد، لذا استفاده از آن رژیم غذایی آنها بسیار پیشنهاد میشود.
این کارشناس تغذیه ابراز کرد:با این وجود افراد باید بدانند که کلم بروکلی قند را پایین نمیآورد و ما صرفا میتوانیم با استفاده از آن قند را تنظیم کنیم. گل کلم استار و کلم بروکسل نیز از دیگر انواع کلم هستند.
حکیمی گفت: صبحانه املت بروکلی مختص بیماران دیابتی است. البته این صبحانه به عنوان عصرانه نیز میتواند مطرح شود. ما در این صبحانه از کلم بروکلی به عنوان یکی از سبزیجات بسیار مقوی و سالم استفاده خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: پوست لیمو در کنار فلفل سیاه ادویههای صبحانه امروز ما هستند. ابتدا ساقه کلم بروکلی را رنده میکنیم.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: روغن کنجد را در ماهیتابه میریزیم و بروکلی رنده شده را در آن میگذاریم. استفاده از روغن کنجد نفخ را میگیرد. همچنین این صبحانه بسیار انرژیزا است. سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم.
وی افزود: استفاده از پوست تخم مرغ بعد از شستن و خشک کردن و اضافه کردن کمی جوش شیرین به آن، میتواند برای دندانها خاصیت سفیدکنندگی داشته باشد.
حکیمی متذکر شد:همچنین پوست تخم مرغ کود بسیار خوبی برای گلدانهای خانگی است. لذا خوب است که به جای دور ریختن، آن را به کار گیریم.
پایان پیام/
منبع: فارس