گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، ۱۰ شرکت تبلیغاتی هلندی امروز پنجشنبه همزمان با آغاز محاکمه رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی دادگستری درشهر لاهه هلند از انتشار آگهیهای تبلیغاتی مرتبط با رژیم صهیونیستی خودداری کردند.
همبستگی جهانیان با ملت فلسطین در تجاوز نظامی فعلی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته بی سابقه بوده است. اشغالگران صهیونیست تاکنون بیش از ۲۳ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و قریب به ۶۰ هزار نفر دیگر را زخمی کردند که بیشترشان زن و کودک بودند .
نهاد دیپلماسی عمومی در دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرد: «۱۰ شرکت در لاهه، روتردام و فرودگاه اسخیپول از انتشار تبلیغات مرتبط با اسرائیل خودداری کردند».
این نهاد توضیح داد که درخواست برچیدن تبلیغات اسرائیلی به بیش از ۱۰ شرکت مختلف مرتبط با بیلبوردهای تبلیغاتی در لاهه، روتردام و فرودگاه اسخیپول ارسال شده بود.
در بیانیه نهاد دیپلماسی عمومی دفتر نتانیاهو آمده در حالی که طرف اسرائیلی با یکی از شرکتها درباره طرح و پیام یکی از بیلبوردها به اتفاق نظر رسیده بود، پیامی از شرکت رسید مبنی بر اینکه برنامه به نمایش درآمدن تبلیغات مذکور لغو شده است.
به ادعای این نهاد، هدف از این تبلیغات بالا بردن سطح آگاهی عمومی نسبت به ۱۳۶ گروگانی است که با گذشت قریب به ۱۰۰ روز هنوز در اسارت حماس هستند و قرار بود بیلبوردها تصاویری از گروگانها با ذکر نامشان تحت این عنوانکه امروز نمیتواند شهادت دهد به نمایش درآید.
مقاومت فلسطین به رهبری گردانهای القسام در واکنش به حملات روزانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و مقدسات آنها از جمله مسجد الاقصی، عملیات طوفان الاقصی را در هفتم اکتبر علیه پایگاهها و شهرکهای نظامی در منطقه جنوب سرزمینهای اشغالی در مرز با غزه آغاز کرد که در نیتجه آن صدها صهیونیست به هلاکت رسیدند و حدود ۲۴۰ نفر هم اسیر شدند که در جریان آتشبس موقت تقریباً ۱۱۰ نفر از آنها آزاد شدند. گروه های مقاومت تاکید دارند که مابقی اسرای صهیونیست در ازای آزادی همه اسرای فلسطینی درزندانهای رژیم اشغالگر آزاد میشوند. بیش از ۸۶۰۰ فلسطینی در اسارت صهیونیستها هستند.
در همین حال موشک آویو، رئیس اداره دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی گفته که به تلاشها برای خاموش کردن صدای گروگانها با صدای بلند پاسخ خواهد داد.
آویو با ابراز خشم از شرکتهایی که از انتشار تبلیغات رژیم صهیونیستی امتناع کردند، ادامه داد: «حتی در دادگاه لاهه، کسانی هستند که روشی تهاجمی و ظالمانه را برای حذف یک پویش رسانهای از میان صدها بیلبورد در سراسر هلند، از جمله در لاهه انتخاب کردند».
موریا شالوم، مدیر عامل آژانس تبلیغاتی وابسته به کابینه رژیم صهیونیستی نیز نتوانست خشم خود را از همبستگی هلندیها با ملت مظلوم فلسطین پنهان کند و مدعی شد: «خودداری از انتشار آگهیها توهین شدیدی به آزادی بیان و حق اسرائیل برای صحبت با صدای بلند علیه تروریسمی است که شهروندانش از آن رنج میبرند.
در حالی که سازمان ملل و شورای امنیت تحت فشار آمریکا تاکنون اقدام جدی برای توقف تجاوز نظامی رژیم صهیوینستی به نوار غزه انجام ندادند، بالاکریشنان راجاگوپال، گزارشگر ویژه سازمان ملل در توئیتی اذعان داشت که آواره کردن مردم غزه به ویژه به دلیل شمار زیاد کودکان یک نسلکشی است.
امروز پنجشنبه، دادگاه بینالمللی دادگستری اولین جلسه استماع شکایت جمهوری آفریقای جنوبی مبنی بر متهم کردن رژیم صهیونیستی به ارتکاب «نسلکشی» در غزه را به پایان رساند .
تا زمانی که این پرونده به نتیجه نرسیده، آفریقای جنوبی درخواست داده دستور موقت به اسرائیل به منظور تعلیق فوری عملیات نظامی خود در غزه صادر شود. احکام دیوان دادگستری از نظر قانونی لازم الاجرا هستند، اما اختیار اجرای درخواست خود را ندارد.
پایان پیام/
منبع: فارس