نظرسنجی تکان‌دهنده سازمان جهانی صهیونیسم درباره اسرائیلی‌ها

نظرسنجی تکان‌دهنده سازمان جهانی صهیونیسم درباره اسرائیلی‌ها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های اسرائیلی امروز (شنبه، ۲۰ ژانویه)، از افزایش بی‌سابقه شمار یهودیانی که فلسطین اشغالی را ترک کرده‌اند و حاضر به بازگشت مجدد به آن بویژه پس از هفتم اکتبر گذشته تاکنون نیستند، خبر دادند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی نتایج یک نظرسنجی «جالب توجه» در خصوص شمار اسرائیلی‌هایی که فلسطین اشغالی را ترک می‌کنند منتشر و اعلام کرد این نظرسنجی سازمان جهانی صهیونیسم نشان می‌دهد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌های خارج از فلسطین اشغالی پس از حمله ۷ اکتبر نمی‌خواهند به «اسرائیل» بازگردند.

رئیس بخش سازماندهی و روابط با اسرائیلی‌ها در سازمان جهانی صهیونیسم و مسؤول این نظرسنجی «گوستی یهوشوا براورمن» توضیح داد «مردم اسرائیل در حال نوسان هستند. این یک شوک است. ما دنبال شوک نیستیم. بلکه در درون خود شوک قرار داریم».

وی افزود که ۷۰ درصد اسرائیلی‌ها سبک زندگی خود را تغییر داده و علائم نشان دهنده یهودی بودنشان از جمله استفاده از ستاره داوود یا صحبت به زبان عبری را مخفی می‌کنند و علاوه بر آن می‌گویند که به میزان دو برابر مقایسه با گذشته، تهدید شخصی احساس می‌کنند.

اخیراً رسانه‌های اسرائیل داده‌هایی را که معمولاً توسط اداره جمعیت و مهاجرت این رژیم درباره تعداد درخواست‌های شهروندی خارجی و داشتن پاسپورت دوم فاش نمی‌شود را رصد کرده‌اند، گزارش دادند که شمار زیادی از اسرائیلی‌ها در حال حاضر روند مهاجرت به اسپانیا، پرتغال، ایالات متحده و حتی آلمان را آغاز کرده‌اند.

۱۰ روز پس از آغاز نبرد طوفان الاقصی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی اعتراف کرد که «حدود نیم میلیون اسرائیلی در داخل اسرائیل آواره شده‌‎اند». پس از آن نیز بیانیه‌هایی درباره تخلیه تمامی شهرک‌های اطراف نوار غزه صادر شد و علاوه بر آن بیش از ۲۰ شهرک در نزدیکی مرز لبنان تخلیه شدند و اسکان این افراد، به چالش بزرگی برای رژیم اشغالگر تبدیل شد.

رسانه‌های عبری همچنین از افزایش زیاد استفاده اسرائیلی‌ها از داروهای خواب که اغلب اعتیادآور است از زمان عملیات طوفان‌الاقصی تاکنون خبر می‌دهند.

این پدیده تنها به شهرک‌نشینان محدود نمی‌شود، بلکه نظامیان صهیونیستی که در عملیات زمینی در غزه شرکت داشته‌اند نیز به آن دچارند و حدود ۱۶۰۰ نظامی به شدت از علائم استرس و شوک جنگی رنج می‌برند و ده‌ها نفر از آنها به دلیل مشکلات روحی از خدمت ترخیص شده‌اند.

پایان پیام/.

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.