به گزارش سیتنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این نشست به دستاوردهای مادر دانشگاههای صنعتی کشور بعنوان قطب علمی هوشمندسازی اشاره و افزود: با بهره مندی از نیروهای متخصص و توانمند و حسب تفاهم نامه مشترک با نیروهای مسلح در حال تدوین سندملی هوش مصنوعی هستیم.
رییس این نشست در ادامه تاکید کرد: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و ایجاد بسترهای مرتبط، بروزرسانی محتوای درسی، روش های ارزیابی نوین، تعریف پایان نامه های دانشجویی، بازتعریف شاخص های دانش آموختگان و مهارت های تدریس اجتناب ناپذیر است.
چهره ماندگار کشور، تنظیمگری در حوزه اقتصاد دیجیتال را یکی از اولویت های اصلی عنوان و رفع موانع و شتابدهی مولدسازی در آموزش عالی را یکی از محورهای اصلی نشست ذکر نمود.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن دعوت از کلیه صاحبنظران و متخصصان اعلام کرد: اولین اجلاس سراسری همزمان با روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی با میزبانی دانشگاه و حضور مسئولان عالیرتبه برگزار و در این اجلاس قرار است نسبت به گفتمان سازی در این خصوص پرداخته شود.
محمد جواد صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری هم گفت: در اقتصاد دو مولفه زمان و مکان به عنوان متغیرهای اصلی می باشند. با گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد دیجیتال و پلتفرمی زمان و مکان دارای مفاهیم و مقیاس های جدیدی شده اند و شکل و ماهیت دارایی و سرمایه تغییر کرده است و نیاز به بازتعریف و تبدیل دارد.
مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری به نهاد سازی معاونت جهت ایجاد زیرساخت ها و بسترهای جدید در کشور اشاره و تاکید نمود: موضوع تحول دیجیتال و هوشمند سازی یکی از اولویت های جدی می باشد.
انتهای پیام
منبع: سیتنا