کاش محبی جای طارمی اخراج می‌شد!/ سبکی که یک عمر این بازیکن با آن بازی کرده، را نمی‌شود تغییر داد/ عملکرد تیم ملی در نیمه دوم پُر از انتقاد بود

تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته به سختی و در ضربات پنالتی موفق شد از سد سوریه در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ عبور کند تا در یک چهارم نهایی به ژاپن برسد اما عملکرد ملی‌پوشان و تیم قلعه‌نویی در نیمه دوم می‌توانست منجر به حذف ایران از در رقابت‌ها شود.

در همین خصوص گزیده‌ای از صحبت‌های ابراهیم قاسم‌پور با تسنیم را می‌توانید در زیر بخوانید: {عملکرد تیم ملی و صعود به یک چهارم} عملکرد تیم ملی در نیمه دوم پُر از انتقاد بود. در حالی که انتظار می‌رفت در نیمه دوم تعداد گل‌های خودمان را افزایش دهیم و با خیال راحت صعود کنیم کار را برای خودمان سخت کردیم و با خستگی، باید به مصاف سامورایی‌ها برویم. {اخراج مهدی طارمی} طارمی بعد از اخراج گریه کرد اما او لژیونر است و در اروپا با قوانین و بازی تحت نظر کمک داور ویدیویی آشنایی زیادی دارد. او نباید اینچنین اخطار بگیرد. به فرض که مهاجم حریف از طارمی رد می‌شد مگر می‌خواست چه اتفاقی بیفتد؟ طارمی که خشونت چاشنی بازی‌اش نیست، نباید دو کارت در یک مسابقه بگیرد. ای کاش به جای طارمی، محبی کارت زرد دوم را دریافت می‌کرد. ما همیشه از زوج آزمون و طارمی به عنوان نقطه قوت تیم یاد می‌کنیم. متأسفانه بازیکنان دیگری مانند محمد محبی و شجاع خلیل‌زاده هم اخطار گرفتند. {تعویض‌های تیم ملی} خروج سامان قدوس که بازیکن بازیساز ما است و تجربه بین‌المللی دارد، کمی جای تعجب داشت. به جای قدوس، امید ابراهیمی را به زمین آوردیم که خصوصیات بازی‌اش همانند سعید عزت‌اللهی است. این بازیکنان هافبک دفاعی هستند و بیشتر از بازیساز بازیکن درگیر شونده هستند اما کار قدوس بازیسازی است. تعویض‌ها برای من جای تعجب داشت. {ضربه خوردن از فضای خالی ماندن فضای پشت رامین رضاییان} رضاییان یک بازیکن تهاجمی است و هر چقدر به وی گوشزد کنند که جلو نرود، یک جایی او به جلو می‌رود. باید قبول کنیم با توجه به خصوصیات بازی‌اش برگشت به عقب خوبی ندارد و در ضد حملات سریع رقبا ممکن است تیم ملی ضربه ببیند. کادر فنی تیم ملی در ۲۰ روز نمی‌تواند سبکی که یک عمر رضاییان با آن بازی کرده، را تغییر بدهد. باید با استفاده از مدیریت بازیکنان نظیر هافبک‌های دفاعی و مدافعان این فضا را پوشش داد.

بیشتر بخوانید: ضربات پنالتی ما مهارناپذیر بودند؛ ۴ ضربه به یک سمت، اوج هنر و تجربه/ حالا ایران علاوه بر پنالتی‌گیر، پنالتی‌زن هم دارد!

منبع: پارس فوتبال

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.