هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره تبعات فاجعه‌بار قطع بودجه «آنروا»

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره تبعات فاجعه‌بار قطع بودجه «آنروا»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که تعلیق بودجه و ارائه کمک های مالی به آژانس سازمان ملل متحد برای پناهجویان فلسطینی (آنروا)، حامل تبعات و پیامدهای فاجعه باری برای مردم نوار غزه خواهد بود.

"تدروس آدهانوم"، رئیس سازمان بهداشت جهانی در یک کنفرانس خبر در ژنو گفته است: "تصمیم اخیر شماری از کشورها در تعلیق اعطای کمک های مالی به آنروا که بزرگترین ارائه دهده نیازهای بشردوستانه به مردم غزه در بحبوحه جنگ کنونی در این منطقه است، تبعات فاجعه باری را برای این مردم به همراه خواهد داشت".

وی افزوده است: "هیچ نهاد دیگری به اندازه آنروا و در قالب سطح و گستره کاری آن نمی تواند نسبت به ارائه کمک به ۲.۲ میلون نفر ساکنان نوار غزه اقدام کند. ما قویا از دولت هایی که اعطای منابع مالی به آنروا را تعلیق کرده اند می خواهیم که در تصمیم خود تجدید نظر کنند".

تدروس آدهانوم بار دیگر خواسته‌یِ سازمان بهداشت جهانی مبنی بر ضرورت برقراری آتش‌بس در نوار غزه را تکرار کرده است.

رئیس سازمان بهداشت جهانی با اشاره به کشته، مجروح و مفقود شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر از مردم فلسطین در جریان جنگ غزه، به طور خاص از افزایش گزارش های مرتبط با کمبود غذا برای کادر درمانی و بیماران در نوار غزه خبر داد. وی احتمال بروز قحطی گسترده در غزه را بسیار بالا ارزیابی کرده است.

دست کم ۱۲ کشور(آلمان، سوئیس، ایتالیا، کانادا، فنلاند، استرالیا، انگلیس، هلند، آمریکا، فرانسه، اتریش، و ژاپن)، کمک های مالی خود به سازمان آنروا را تعلیق کرده اند. این اقدام آن ها تنها مستند به ادعای رژیم صهیونیستی است که مدعی شده شماری از کارکنان این سازمان در جریان حمله هفتم اکتبر فعال بوده و حضور داشته اند.

رژیم صهیونیستی تاکنون در قالب ادعاهای مختلف سعی داشته تا سازمان ـنروا را بی اعتبار جلوه دهد. حملات صهیونیست ها به نوار غزه تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۲۶هزار فلسطینی و مجروح شدن بیش از ۶۵ هزار تن دیگر شده است.

حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه موجب شده تا ۸۵ درصد از مردم غزه از خانه و کاشانه خود آواره شوند و البته که با چالش های جدی نظیر کمبود آب، غذا و اقلام پزشکی نیز دست و پنجه نرم می کنند. سازمان ملل متحد همچنین اعلام کرده که بیش از ۶۰ درصد از زیرساخت های نوار غزه، یا آسیب های جدی دیده و یا به کل نابود شده است.

پایان پیام

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.