به گزارش خبرنگار ایلنا، «محمدمحسن غفوریان نادرنژاد» معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور در ادامه برنامه چهل و سومین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی گفت: ما در ۳۱ استان کشور مراکز علمی کاربردی فعال داریم که ۲۳ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این مراکز در حال تحصیل هستند و ۳ هزار متخصص و هیأت علمی از جهاددانشگاهی و خارج از آن با ما همکاری دارند.
غفوریان افزود: بیشترین مخاطب ما در دورههای آموزش فراگیر مهارتی است و ۱۶۰ مرکز آموزش کوتاه مدت در ۹۰ شهر و شهرستان داریم و بالغ بر ۸۰۰ هزار فراگیر را در آموزشهای مهارتی و تخصصی پوشش دادهایم و بیش از ۲ هزار دوره فراگیر مهارتی تصویب و تدوین شده است. البته دورهای که کاربردش را از دست بدهد، کنار گذاشته میشود و بر اساس نیاز بومی دوره جدید جایگزین میشوند در این دورهها بیش از ۵ هزار مدرس همکاری دارند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور اضافه کرد: مبتنی بر علوم کاربردی بودن و داشتن پیوست فرهنگی ویژگی آموزشهای جهاددانشگاهی است. اشتغال و کارآفرینی هم از دیگر اهداف ماست. اخیرا با هماهنگی وزارت تعاون توافقی رخ داده و کسانی که دوره مهارتی جهاددانشگاهی را طی میکنند میتوانند با مدرک مهارتی خود از جهاددانشگاهی مشاغل خانگی ایجاد کنند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور تاکید کرد: جهاددانشگاهی وعده ایجاد ۵۴ هزار فرصت شغلی را داده بود که در ۱۴۰۱ محقق شد. علاوه بر این فعالیتها معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد مرکز آزمون هم دارد و در ۵ سالی که از تاسیس مرکز گذشته، ۴۳ آزمون استخدامی را برای دستگاههای گوناگون برگزار کردیم و ۷۰۰هزار داوطلب در این آزمونها شرکت کردهاند همچنین کانون ارزیابان مدیران هم در جهاددانشگاهی وجود دارد که مخصوص مدیرانی است که میخواهند ارتقا یابند و باید ارزیابی شوند. در کمتر از دو دههای که در این زمینه فعالیت داشتیم، ۲۰۶ ارزیابی برای ۱۱ هزار مدیر صورت گرفته است.
انتهای پیام/منبع: ايلنا