۸ ماه پس از ارائه نتایج اولیه یک تحقیق فرانسوی که ۷ سال قبل آغاز شد و توسط مجله علمی PLOS ONE منتشر شد، دانشمندان تأیید کردند که غذاهای حاوی رنگهای مصنوعی و افزودنیهای خوراکی باعث سرطان میشوند.
این مطالعه که چندین سال به طول انجامید و شامل بیش از ۹۰ هزار شرکتکننده فرانسوی بود، نشان داد که غذاهای فوق فرآوریشده، معروف به UPF، منجر به سرطان میشوند.
به طور جزئی، غذاهای حاوی نماد غذایی E471 با افزایش خطر ابتلا به سرطان به طور کلی تا حدود ۱۵ درصد و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه برای زنان تا حدود ۲۴ درصد و سرطان پروستات برای مردان تا بیش از ۶۵ درصد مرتبط است.
محققان بر این باورند که این افزودنیهای غذایی، میکروارگانیسمهای روده را مختل کرده و دسترسی باکتریهای عامل بیماری به سد روده را تسهیل میکنند، که ظاهر سرطان را افزایش میدهد.
مطالعه قبلی توسط دانشگاه بریستول بریتانیا و آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان نشان داد که خوردن مقدار زیادی بستنی، چیپس سیبزمینی، نوشابه و ماست با طعم میوه، همه غذاهایی هستند که با رنگهای زیبا و روشن خود مشتریان را جذب میکنند. ممکن است خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش، سر و گردن را نیز افزایش دهد. منبع: ايتنا
ارتباط بین غذاهای فرآوریشده و بیماریهای جدی کشف شد
- ملوان هر روز شبیهتر از دیروز به ذوبآهن
- پیولی: این بهترین عملکرد تیمم مقابل آتالانتا بود/ هولم زیرکانه از ما پنالتی گرفت
- مدیر سابق گوگل: هوش مصنوعی بهرهوری انسان را دو برابر میکند
- اولین مرسدس بنز اولترا لوکس در سال ۲۰۲۵ عرضه میشود
- ثبت درگاه ستاد انتخابات مجازی توسط کاندیداهای مجلس در سامانه انتخاب ایران
- لیگ NBA| پیروزی دنور با آمار خارقالعاده یوکیچ/ لیکرز مغلوب سانز شد
- حضور 12 ورزشکار در دور جدید اردوی تیم ملی تپانچه
- مرکز پژوهش های مجلس: حکمرانی آینده هوشمند و داده محور میشود
- لغو پرواز ملوان به اهواز در آستانه هفته هجدهم لیگ برتر
- احمدی به صنعت نفت پیوست
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.