محققان دانشگاه پزشکی و علوم بهداشتی RCSI در ایرلند دریافتهاند نوزادانی که در طول قرنطینه به دنیا آمدهاند، دارای الگوهای متفاوتتری از میکروبیوم روده در مقایسه با نوزادان پیش از همهگیری هستند.
علت این امر به چند عامل مرتبط با شیوه زندگی در دوران قرنطینه نسبت داده میشود. کاهش عفونتها و در نتیجه مصرف کمتر آنتیبیوتیکها و افزایش طول مدت شیردهی از جمله این عوامل است.
به باور محققان، این عوامل باعث شده تا نوزادان پس از تولد، میکروبهای سودمندتری را از مادران خود دریافت کنند که احتمالا از آنها در برابر بیماریهای آلرژیک محافظت مینماید.
دکتر جاناتان هوریهان، نویسنده ارشد مطالعه، میگوید: نرخ پایینتر آلرژی در میان نوزادان دوران قرنطینه میتواند نشاندهنده تاثیر سبک زندگی و عوامل محیطی مانند مصرف مکرر آنتیبیوتیک بر افزایش بیماریهای آلرژیک باشد.
وی ابراز امیدواری کرده است این کودکان را در سن ۵ سالگی برای بررسی اثرات بلندمدت تغییرات اولیه میکروبیوم روده مورد ارزیابی قرار دهند.
در مجموع، یافتههای این پژوهش میتواند دیدگاهی نوین در خصوص تاثیر انزوای ناشی از همهگیری بر میکروبیوم روده و در نتیجه سلامت نوزادان فراهم آورد.
این مطالعه به تازگی در نشریه علمی "آلرژی" منتشر شده است. منبع: ايتنا
ویروس کرونا به نفع نوزادان تمام شد!
- این خانواده یک نفر در میان دندان ندارند
- این شمشیر هزار ساله از ته رودخانه کشف شد
- لیگ دسته اول| پیروزی خانگی آریو اسلامشهر مقابل شاگردان قربانی
- اعلام زمان برگزاری مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون سوارکاری با 7 کاندیدا
- سرمربی مهرسان: شروع خوبی نداشتیم و بازیکنان متمرکز نبودند
- مرگ جوان ۲۶ ساله زیر آوار؛ سرنوشت چهار نفر دیگر چه شد؟
- جام یاشاردوغو| پایان بینقص وفاییپور با مدال طلا؛ پلنگوار به برنز رسید
- برترینهای لیگ بسکتبال بانوان معرفی شدند
- خبر مهم ستاد دیه کشور درباره محسن چاوشی
- بلاگر فرزندآوری همراه ده فرزندش از ایران مهاجرت کرد
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.