چرا آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان ضروری است؟

به گزارش سیتنا به نقل از ایلنا، همانطور که جامعه به سمتی می‌رود که هوش مصنوعی ساختار زندگی ما را به کلی تغییر داده است، نیاز به آموزش هوش مصنوعی در بین نوجوانان افزایش می‌یابد. چرا که کمپانی Forrester پیش بینی کرده تا سال ۲۰۳۰ تقریباً ۲.۴ میلیون شغل در ایالات متحده با هوش مصنوعی مولد جایگزین می‌شود. بنابراین ممکن است در آینده‌ای نزدیک، کسی که نتواند با هوش مصنوعی و ربات‌ها کار کند، به احتمال قوی بیکار خواهد شد. بنابراین اکنون بیش از هر زمان دیگری، آموزش هوش مصنوعی نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت برای بدست آوردن شغل و آینده به‌شمار می‌آید. حال بیایید سفری را در قلمروهای خلاقیت، ارتباط با دنیای واقعی و توانمندسازی فناوری به کمک هوش مصنوعی آغاز کنیم تا بفهمیم چرا آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان نه تنها یک گزینه، بلکه یک پله حیاتی برای آینده آنهاست.

مزایای آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان

علاوه بر آماده‌سازی فرزندان ما برای شغل‌هایشان در آینده، باید در نظر داشت که هنگام آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان ، بچه‌ها به طور فعال وارد دنیایی می‌شوند که در آن هر چیز خارق‌العاده‌ای امکان پذیر است و آنها می‌توانند به طور کامل از تمام خلاقیت و توانایی خود استفاده کنند و محصولات و ایده‌های نوآورانه‌های خود را به واقعیت تبدیل کنند. با این‌حال به طور کلی مزایای آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان را به چند دسته اصلی زیر تقسیم کرد؛

رهاسازی خلاقیت و تفکر انتقادی

آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان بیش از هر چیز روی پرورش خلاقیت و همچنین ایجاد تفکر انتقادی در ذهن ‌‌ آنها تاثیر می‌گذارد. برخلاف تصور نادرستی که هوش مصنوعی صرفاً در مورد برنامه نویسی و الگوریتم‌های پیچیده است، ادغام هوش مصنوعی در آموزش یک بوم پویا برای آزادسازی خلاقیت ارائه می‌دهد. نوجوانان هنگام کار کردن با فناوری‌های هوش مصنوعی محور، مهارت‌های حل مسئله خود را توسعه داده، تفکر تحلیلی را یاد می‌گیرند و راه‌حل‌های نوآورانه‌تری برای چالش‌های دنیای واقعی را کشف می‌کنند.

پیوند هنر و علم زمانی آشکار می‌شود که ذهن‌های جوان با کمک الگوریتم‌های هوش مصنوعی آثار هنری منحصربه‌فرد خلق می‌کنند یا تجربیات خاصی را طراحی می‌کنند. قدرت دگرگون‌کننده هوش مصنوعی در تحریک خلاقیت صرفاً به تولید هنرمندانی با مهارت‌های فنی خلاصه نمی‌شود. بلکه بدین شکل نسلی پرورش داده می‌شود که به طور یکپارچه می‌توانند تحلیل را با تخیل ادغام کنند و به همین شکل راه‌حل‌های خاصی برای عبور از مشکلات آینده که در حال حاضر هیچ ایده‌ای از آنها نداریم، آماده می‌کند.

یادگیری مهارت‌ هوش مصنوعی ضروری برای تمامی شغل‌ها

متخصصان باور دارند اکنون آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان با آماده‌سازی آنها برای حضور در بازار کار آینده، ارتباط مستقیم دارد. در عصری که هوش مصنوعی در صنایع مختلف نفوذ کرده، توانایی درک و کار با هوش مصنوعی دیگر یک مهارت خاص نیست، بلکه یک نیاز اساسی است. هوش مصنوعی کم کم به بخشی جدایی ناپذیر از صنایع مختلف تبدیل می‌شود؛ از صنعت سرگرمی گرفته تا امور مالی، کشاورزی، پزشکی و حتی مراقبت‌های بهداشتی. در مجموع آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان تضمین می‌کند که آنها نه تنها مصرف‌کنندگان فناوری، بلکه مشارکت‌کنندگان فعال آن باشند و با ایده‌های نوآورانه خود آینده زیباتری را شکل دهند.

پرورش نسلی توانمند و مسلط به فناوری

آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان، علاوه بر کاربردهای فوری، ذهنیت سازگاری و انعطاف پذیری آنها در آموزش بخش‌های مختلف فناوری‌های دیجیتال را افزایش می‌دهد. نوجوانانی که در معرض دنیای هوش مصنوعی قرار می‌گیرند، به کمک فناوری پیچیدگی‌ها را رمزگشایی کرده و همه چیز را ساده‌تر می‌کنند. این آموزش اولیه، نسلی توانمند و آشنا با تکنولوژی را پرورش می‌دهد که نه تنها از آینده نمی‌ترسند، بلکه فعالانه به دنبال تاثیرگذاری مثبت هم هستند.

چشم انداز جامع و حقیقی از هوش مصنوعی

با جمع‌آوری نکات قبلی متوجه می‌شویم آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان اهمیت زیادی دارد چرا که فقط آموزش کدنویسی یا الگوریتم به آنها نیست بلکه می‌تواند شکاف بین موضوعات سنتی و فناوری‌های نوظهور را پر کرده و تفکر میان‌رشته‌ای را تشویق کند.

در شغل‌های جدید دنیای مدرن، توانایی حل مسئله مهم‌ترین مهارت به شمار می‌آید و هر فرد برای تقویت این مهارت به تفکر میان رشته‌ای احتیاج دارد. به همین صورت، برای ایجاد تفکر میان رشته‌ای نیازمند مهارت و ابزارهای مناسب هستیم که مهم‌ترین آنها مهارت استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی است. باید در نظر داشت هر کاربر برای تقویت و بهبود عملکرد در بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی، باید زمان زیادی بگذارد و تجربه کسب کند. بنابراین هر چقدر سریعتر نوجوانان را در مسیر یادگیری و استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی هدایت کنیم، مهارت‌هایشان سریعتر تقویت شده و احتمال موفقیت آنها افزایش پیدا می‌کند.

این مسئله تلاقی خلاقیت، عملی بودن، سازگاری و سرعت است که می‌تواند پایه و اساس نسلی نوآور را تشکیل دهد که می‌توانند پیچیدگی‌های دنیای مدرن را ساده‌تر کنند. با پذیرش آموزش هوش مصنوعی، ما نه تنها نوجوانان را برای مشاغل فردا آماده می‌کنیم، بلکه آنها را توانمند می‌سازیم تا معماران آینده‌ای باشند که در آن نوآوری هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. سفر آموزش هوش مصنوعی فقط یک پیگیری آموزشی نیست. این یک اودیسه دگرگون کننده است که متفکران، خالقان و رهبران دنیای فردا را شکل می‌دهد.

رویداد کی‌برد همراه اول؛ راهکاری برای آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان

حال که متوجه شدیم چرا آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان، نقشی حیاتی در زندگی آنها دارد و می‌تواند روی بخش بزرگی از فعالیت کاری و حتی شغل آنها تاثیر بگذارد، سوال اینجاست که چطور دوره‌ و کارگاه مناسبی برای آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان یا آشنایی آنها با این فناوری جدید پیدا کنیم.

از آنجایی که رسالت و مسئولیت اجتماعی مجموعه همراه اول استعدادیابی دانش‌اموزان توانمند و پشتیبانی از آنها برای فعالیت بیشتر و پرثمرتر در صنعت ICT به شمار می‌رود، بخش دانش‌آموزی آکادمی همراه اول سالانه ۲ بار رویداد ملی استعدادیابی همراه اول را با نام کی‌برد برگزار می‌کند که دوره قبلی آن به بازی‌سازی اختصاص داشت اما موضوع رویداد جدید کی‌برد، آموزش هوش مصنوعی به نوجوانان است.

این رویداد که از اسفند تا آبان ماه سال آینده برگزار می‌شود، ۱۰۰ ساعت محتوای آموزشی اختصاصی دارد که ۵۰ ساعت آن درباره ترویج و عمومی سازی مفاهیم هوش مصنوعی و آشنایی با کلیات پردازش متن و تصویر است اما ۵۰ ساعت دیگر آن به آموزش‌های تخصصی حوزه پردازش متن یا پردازش تصویر می‌پردازد.

بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی، رویداد از حالت آموزشی خارج شده و وارد بخش مسابقه و رقابت می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند مباحث آموخته شده را به صورت عملی در پروژه‌های واقعی تمرین کرده و تجربه کسب کنند. در این پروسه بچه‌ها توسط متخصصین و افراد نام‌‌آشنای حوزه هوش مصنوعی، پشتیبانی و راهبری می‌شوند تا آمادگی حضور در بوت‌کمپ تخصصی هوش مصنوعی همراه اول را پیدا کنند که البته حمایت‌های ویژه همراه اول از این دانش آموزان حتی پس از بوت‌کمپ تخصصی و اختتامیه رویداد هم ادامه خواهد داشت.

بنابراین اگر می‌خواهید در «رویداد ملی دانش‌آموزی کی‌برد با محوریت هوش مصنوعی» شرکت کنید یا از اتفاقات این دوره یا رویدادهای آینده با‌خبر شوید، از ۲۵ بهمن تا ۱۵ اسفند امسال به سایت:

https://kibordevents.ir/ai

مراجعه و ثبت نام کنید.

ناگفته نماند که اخبار، آمار و روند رویداد‌ها، چالش‌ها و عملکرد تیم‌های حاضر در این سایت به صورت زنده به روز رسانی می‌شود.

علاوه بر این، از طریق کانال آکادمی همراه اول در شبکه‌های اجتماعی می‌توانید تمامی اطلاعات مورد نیاز درباره‌ رویداد ‌کی‌برد را بدست آورده، از دیگر فعالیت‌های این تیم باخبر شوید و مهمتر از همه نظرات خود را با ما درمیان بگذارید تا با کمک شما بتوانیم بهترین برنامه‌ها را طراحی و اجرا کنیم.

انتهای پیام

منبع: سیتنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.