مدیر مخابرات البرز: اینترنت اشیا، منشأ تحول بنیادی در زیست‌بوم پیشرفته کشاورزی است

به گزارش سیتنا، عبدالله بیان در همایش مخابرات و تاثیرات تحول دیجیتال در صنعت پیشرفته کشاورزی با اشاره به تحول روز به روز و همه‌جانبه صنایع مختلف، اینترنت اشیا و چالش های فزاینده اکوسیستم کشاورزی و دامپروری گفت: استان البرز با توجه به استقرار دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم و ظرفیت های ویژه این منطقه، آماده تلفیق عملی مخابرات با زیست‌بوم کشاورزی است.

وی تصریح کرد: امروز گردهم آمده ایم تا اهمیت مخابرات را در کشاورزی، دامپروری و بهبود تولیدات کشاورزی در استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری و تعمیم آن به نقاط دیگر کشور را بررسی کنیم.

مسئول دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم خاطرنشان کرد: امروز با استفاده عملی از انقلاب صنعتی چهارم و اینترنت اشیا به جایی رسیده ایم که ضمن استفاده از پتانسیل های استان در کشاورزی نسل ۴، راهکارهای عملی تاثیر و کمک مخابرات را در هوشمندسازی دامداری، اتوماسیون و هوشمندسازی کشاورزی صنعتی، بررسی کرده و موجب رشد این مفهوم مهم در انقلاب صنعتی شویم.

مدیرمخابرات البرز گفت: در همایش امروز، فعالان مختلف ملی و استانی اکوسیستم کشاورزی، اتوماسیون و هوشمندسازی حضور دارند که ادامه این همایش ها و ورود به حیطه عملی و کارکرداجرایی آن، موجب تحول دیجیتال در بخش مهم کشاورزی و زیست بوم گسترده آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه تا پنج سال آینده یک چهارم کل درآمد اپراتورهای ارتباطی در جهان در بخش اینترنت اشیا خواهد بود، اضافه کرد: بدین منظور دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم در استان البرز آماده همکاری با فعالین زیست بوم های مختلف به ویژه کشاورزی و دامپروری است.

در ادامه این نشست، بهاره جمشیدی، عضو هیات مدیره موسسه تحقیقات کشاورزی، در خصوص هوشمند سازی کشاورزی، باغبانی و ایجاد تفکر هوشمند در بین اپراتورها برای استفاده از این ظرفیت گسترده، و نحوه ورود اپراتورهای ارتباطی برای تحقق مفهوم برد-برد در اکوسیستم کشاورزی و استفاده از مزایای رقابتی قابل توج این بخش، نتایج تحقیقات علمی انجام شده را ارائه داد.

در ادامه این همایش، پنل های تخصصی در مورد تاثیر زیرساخت های ارتباطی و نقش ویژه شرکت مخابرات به عنوان اپراتور مرکزی و زیرساختی کشور در رشد کشاورزی نسل ۴، چگونگی حمایت حاکمیت از ورود فناوری اطلاعات با تکیه بر IOT و مفاهیم مختلف اینترنت اشیا در حوزه کشاورزی و نحوه تحقق زیست بوم پایدار و پیشرفته در بخش کشاورزی و دامپروری با استفاده از تحول دیجیتال ارائه شد.

انتهای پیام

منبع: سیتنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.