به گزارش سیتنا، دادستانهای فدرال نیویورک در کیفرخواست صادر شده تاکید کردند این گروه هکری که متشکل از هفت شهروند چینی است، در حملاتی با هدف نفوذ به دستگاههای شخصی مقامات و نهادهای آمریکایی و نیز مخالفان حکومت چین، ساکن در ایالات متحده، شرکت داشته است.
همزمان بریتانیا نیز اشخاص تحریم شده را مسئول حملات هکری به کمیسیون انتخابات معرفی کرد. حمله یاد شده که برای ماهها مسکوت مانده بود منجر به نشت اطلاعات دهها میلیون رایدهنده بریتانیایی، از جمله نام و نشانی منزل آنها شد.
وزارت امور خارجه بریتانیا تاکید کرده است عملیات سایبری این گروه هکری بر فرآیندهای انتخاباتی و حق دسترسی به رویههای دموکراتیک شهروندان تاثیری نگذاشته است.
وزارت خزانهداری آمریکا پیرو کیفرخواست صادر شده، یک شرکت فنآوری مستقر در ووهان به نام «ووهان اکسآرزی» (Wuhan XRZ) و دو شهروند چینی به نامهای «ژائو گوانگزونگ» و «نی گائوبین» را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
به گفته این نهاد دولتی، ووهان اکسآرزی شرکتی پوششی متعلق به وزارت امنیت کشور چین است که از آن برای عملیات سایبری مختلف استفاده میشود. گروه هکری مرتبط با این مجموعه با نام «ایپیتی۳۱» (APT31) شناخته میشود.
وزارت امور خارجه آمریکا برای اطلاعاتی که منجر به شناسایی افراد بیشتری از این مجموعه شود تا سقف ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرده است.
لیو پنگیو، سخنگوی سفارت چین در واشینگتن با انتشار بیانیهای، اتهامات مقامات آمریکایی را «بسیار غیرمسئولانه» و «تحریف کامل حقایق» توصیف کرد و گفت ایالات متحده بدون ارائه شواهد معتبر به نتیجهگیری رسیده است.
او اضافه کرد که «چین قربانی اصلی حملات سایبری است» و «آمریکا خود منشا و بزرگترین عامل حملات سایبری» به حساب میآید.
انتهای پیام
منبع: سیتنا