حسگری که آلودگی باکتریایی را در مواد غذایی تشخیص می‌دهد!

حسگری که آلودگی باکتریایی را در مواد غذایی تشخیص می‌دهد!
به تازگی، محققان دانشگاه متروپولیتن اوزاکا موفق به ساخت یک حسگر زیستی شده‌اند که قادر است در عرض یک ساعت، چندین گونه باکتری بیماری زا را در مواد غذایی تشخیص دهد.
این دستگاه که اندازه آن به اندازه کف دست است، می تواند به راحتی به تلفن هوشمند متصل شده و سطوح آلودگی باکتریایی را بررسی کند.
آزمایش های انجام شده نشان داده که این حسگر زیستی با استفاده از برچسب های الکتروشیمیایی، می تواند به طور موثر و همزمان باکتری های مختلف را شناسایی کند. این نوآوری امکان تشخیص سریع وجود یا عدم وجود باکتری های مضر را قبل از ارسال محصولات غذایی فراهم می کند و به تضمین ایمنی در محل تولید کمک می کند.
پروفسور هیروشی شیگی، رهبر تیم تحقیقاتی، توضیح داد که این حسگر از نانوهیبریدهای فلزی آلی ساخته شده است که با یکدیگر تداخل ندارند. آنتی بادی های مربوط به باکتری های هدف به این نانوساختار اضافه می شوند تا به عنوان برچسب الکتروشیمیایی عمل کنند.
هدف اصلی این تیم توسعه نانوهیبریدهای فلزی آلی جدید برای شناسایی همزمان گونه های باکتریایی بیشتر است. این یافته ها در نشریه Analytical Chemistry منتشر شده است.
با توجه به اهمیت تشخیص سریع آلودگی های باکتریایی در صنایع غذایی و دارویی، این فناوری نوین می تواند نقش بسزایی در تضمین ایمنی محصولات و پیشگیری از بیماری های مرتبط با غذا داشته باشد. منبع: ايتنا

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.