– اخبار ورزشی –
علی افضل در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد آخرین وضعیت باشگاه سپاهان، اظهار داشت: چند وقتی است خیلی فوتبال تماشا نمیکنم. بحث سپاهان بحث جذب یکسری بازیکنان، مشکلات بین کادر فنی و بازیکنان و هزینههای صرف شده برای تیم است، وگرنه بازیکنان و اعضای تیم پولشان را میگیرند، مشکل مالی ندارند.
وی افزود: سپاهان فصل را خوب شروع کرد، اما در شش یا هفت هفته اخیر شاداب بازی نمیکند و انگار مشکلاتی میان بازیکنان و کادر فنی وجود دارد.زور سپاهان به نساجی هم نرسید/ یک امتیاز برای تیمِ ساکت
باشگاه سپاهان حتی بدون مدیر هم اموراتش پیش میرود
عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه سپاهان راجع به اداره بدون مدیر این باشگاه بعد از استعفای منوچهر نیکفر سرپرست مدیرعاملی باشگاه، گفت: باشگاه سپاهان ساختار بسیار خوبی دارد و حتی بدون مدیر هم اموراتش پیش میرود، اما در کل با حضور مدیر باشگاه کارها بهتر انجام میشود و یکسری تأییدیهها با حضور مدیرعامل زودتر صادر میشود.
2 عضو هیئت مدیره باشگاه سپاهان با ورزش کاملاً آشنا هستند
افضل با اشاره به سوابق همکاری با برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه سپاهان تصریح کرد: از میان اعضای هیئت مدیره باشگاه سپاهان با آقایان مجتبی لطفی و احمد یوسفزاده سابقه همکاری دارم. آنها در گذشته ورزشکار حرفهای رشته هندبال بودند و با مقوله ورزش کاملاً آشنا هستند. تمرکز فکری این دو شخص هنگام کار خیلی بالاست. اگر نامی از بقیه نبردم به این خاطر بود که با آنها سابقه همکاری نداشتهام.
جریمه بازیکنان و اعضای تیم فقط برای دلخوشی هواداران بود
«اگر هنوز عضو هیئت مدیره بودید، موافق جریمه 20 درصدی بازیکنان و کادر فنی سپاهان بودید؟»، وی در واکنش به این جمله خبرنگار تسنیم، گفت: من قبلاً در فوتسال کار کردم. این جریمهها تأثیر آنچنانی روی بازیکنان ندارد که بخواهد آنها را به خودشان بیاورد و شرایط را نسبت به گذشته متفاوت کند. ضمن اینکه بازیکنان فوتبال و مدیر برنامههایشان به هیچ عنوان اجازه نمیدهند که نکتهای درباره جریمه یا موارد به ضرر آنها در متن قرارداد درج شود. مدیر برنامههای آنها بسیار قوی هستند و به هیچ وجه این مسئله را قبول نمیکنند که مثلاً بعد از پنج شکست متوالی جریمه شوند، اما خواهان پاداشهای مختلف هستند. به نظر من بعید است بتوانند چنین جریمهای که در قرارداد ذکر نشده است را اعمال کنند و بیشتر موردی برای دلخوشی هواداران و حاکم شدن آرامش در جمع آنهاست. مگر اینکه به بهانه موارد انضباطی نظیر برخورد با سرمربی و نظایر آن بتوانند جریمه اعمال کنند.
تأثیر افشای رقم قرارداد نیازمند روی بههم خوردن تمرکز و اتحاد سپاهان
عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه سپاهان راجع به اینکه آیا افشای رقم قرارداد بعضی بازیکنان سپاهان مانند پیام نیازمند، روی اتحاد و همبستگی سایر بازیکنان تأثیرگذار بود، تصریح کرد: این طبیعی است که میزان قرارداد کل اعضای یک تیم برابر نباشد. به هر حال در هر تیمی برخی بازیکنان سطح بالا و اصطلاحاً روی بورس هستند بنابراین مرسوم است که رقم قرارداد بالاتری دریافت کنند. این موضوع در فوتبال جهان جا افتاده است، اما در فوتبال ما وقتی رقم قرارداد لو میرود، بازیکنی که سطح پایینتری دارد و مثلاً 50 میلیارد تومان دریافت کرده میگوید چرا من مانند فلان بازیکن 90 میلیارد تومان دریافت نکنم. آپشن قرارداد و پاداش نکته دیگری است که در رقم قرارداد بازیکنان تأثیرگذار است. معمولاً دور زدن قانون براساس همین آپشنها صورت میگیرد. وقتی بازیکن میداند اگر خودش گل بزند پاداش بیشتری میگیرد شاید توپی با موقعیت خوب را پاس ندهد و موقعیت گلزنی تیم از بین برود. اینها مواردی است که شاید بین بازیکنان تیم دلگیری و ناراحتی ایجاد کند و منجر به اختلاف شود.
بودجه کل رشتههای غیرفوتبالی 80 میلیارد بود
افضل در پاسخ به این پرسش که آیا انحلال برخی رشتهها غیرفوتبالی در ابتدای فصل و تزریق بودجه آنها برای تیم فوتبال به لحاظ مدیریتی کار درستی بود، اظهار داشت: در ابتدای فصل نظر مدیران باشگاه بر این بود که وقتی در اصفهان برخی رشتهها فعال هستند موازی کاری در استان صورت نگیرد. این موضوع باعث انحلال برخی رشتههای ورزشی در سپاهان شد. اما مگر در مقایسه با تیم فوتبال سپاهان بودجه این رشتهها چقدر بود؟ شاید بودجه همه آنها به 80 میلیارد تومان نمیرسید. برای مثال کل هزینه تیمداری فوتسال چهار میلیارد و هندبال شش میلیارد بود. البته قبول دارم با توجه به اینکه فوتبال رشته پرطرفداری است و سپاهان در بالای جدول با تیمهایی مانند پرسپولیس، استقلال، گلگهر و تراکتور رقابت میکند باید مانند همانها رقم بودجه بالایی داشته باشد. البته در این موارد نگاه اعضای هیئت مدیره، سیاستکاری و نگاه کارخانه فولاد مبارکه هم اهمیت دارد.
اختلاف مالی میان بازیکنان سپاهان نباید خیلی بالا باشد
وی درباره ویژگیهای مناسب برای مدیرعامل آتی سپاهان، تصریح کرد: مدیریت در باشگاه سپاهان کار سختی است. مدیر بعدی باید خیلی کار بلد باشد و با تماشاگر و بازیکن سپاهان آشنا، اما بخش مهم کاری او در حوزه بودجه دریافت بودجه ورزشی از کارخانه و جذب بازیکن است. اینکه چطور منابع را خوب مدیریت کند و اختلاف مالی بین بازیکنان خیلی بالا نباشد که مشکلات بعدی بروز کند. فکر کنم مشکل بزرگ سپاهان در فصل جاری، این بود که بیش از حد بازیکن بزرگ گرفت و همه آنها توقع داشتند که در ترکیب اصلی قرار بگیرند. از سمت دیگر چند بازیکن جوان از آکادمی به تیم اصلی آمدند که کیفیت خوبی داشتند و خودشان را نشان دادند. اینجا جا برای بعضی بازیکنان تنگ شد و یک رقابتی شکل گرفت که مدیریت آن خیلی سخت بود.
جذب بازیکنان زیاد در دوران ساکت مشکلات زیادی درست کرد
عضو سابق هیئت مدیره باشگاه سپاهان، تصریح کرد: مدیر بعدی باید در مدیریت چنین مسائلی قویتر عمل کند و باید به عنوان سیاست کاری برای سرمربی تشریح کند که چه تعداد بازیکن درجه یک، چه تعداد بازیکن آکادمی و… جذب خواهند شد. ضمن اینکه در نیمفصل سؤالاتی مطرح شد که چرا با وجود ضعف در خط دفاعی به سراغ جذب مهاجم و وینگر رفتند. یا اینکه چرا بازیکنان خارجی جذب شده این مقدار بیکیفیت بودند. متاسفانه در دوران مدیریت ساکت بازیکنان زیادی جذب شدند، همین مسئله برای تیم مشکلات زیادی درست کرد.
انتهای پیام/
منبع: پارس فوتبال