با فواید غنی زردچوبه و دانه چیا آشنا شوید

با فواید غنی زردچوبه و دانه چیا آشنا شوید
زردچوبه خام فواید بی‌شماری دارد که اخیراً زیاد درباره آن شنیده‌ایم که آخرین آنها اضافه کردن زردچوبه رنده شده به یک فنجان آب ولرم، ترکیب آن با دانه چیا و نوشیدن آن در صبح است.
به گزارش ایتنا، زردچوبه خام یک ترکیب آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است و شکل خام آن روغن‌های ضروری و مواد مغذی بیشتری را حفظ می‌کند، هضم را بهبود می‌بخشد و ایمنی را تقویت می‌کند.
ترکیب دانه چیا و زردچوبه خام در رژیم غذایی روزانه مزایای زیر را دارد:

فیبر بالا

ترکیب دانه‌های چیا با زردچوبه تازه می‌تواند با ایجاد سیری به کاهش وزن کمک کند و همچنین به تقویت تغذیه سالم کمک می‌کند که به جبران مواد مغذی از دست رفته کمک می‌کند.

اسیدهای چرب امگا 3

دانه‌های چیا منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 هستند و چربی‌های سالم به کاهش التهاب و حمایت از سلامت متابولیک کمک می‌کنند که ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

تنظیم قند خون

نوشیدنی چیا/زردچوبه به طور طبیعی می‌تواند به تنظیم بهتر انسولین کمک کند، زیرا این ترکیب با تثبیت سطح قند خون همراه است که می‌تواند هوس‌های غذایی را کاهش دهد، از پرخوری جلوگیری کند و به کاهش وزن کمک کند.

خواص ضدالتهابی

زردچوبه حاوی کورکومین است، ترکیبی که به دلیل اثرات ضدالتهابی قوی آن شناخته شده است. التهاب مزمن با چاقی و اختلالات متابولیک مرتبط است، بنابراین کاهش التهاب در بدن ممکن است به طور غیرمستقیم به کاهش وزن کمک کند.

بهبود هضم

هم دانه چیا و هم زردچوبه می‌توانند به سلامت دستگاه گوارش کمک کنند. دانه‌های چیا به دلیل فیبر بالایی که دارند به حرکات منظم روده کمک می‌کنند، در حالی که زردچوبه ممکن است به تحریک تولید صفرا و کمک به هضم کمک کند.

افزایش متابولیسم

برخی از مطالعات نشان می‌دهند که زردچوبه می‌تواند به افزایش متابولیسم کمک کند، زیرا حاوی یک ترکیب فعال زیستی به نام کورکومین است که با افزایش متابولیسم و ​​چربی‌سوزی مرتبط است.

سلامت پوست

اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی زردچوبه می‌تواند به کاهش آکنه، اگزما، پسوریازیس و سایر بیماری‌های پوستی کمک کند و در عین حال باعث بهبود زخم و جلوگیری از علائم پیری شود.
دانه چیا منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و فسفر است که مواد معدنی ضروری برای حفظ سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان هستند.

طرز تهیه نوشیدنی

2 قاشق غذاخوری دانه چیا
1 تکه کوچک زردچوبه خام خرد شده
3 فنجان آب
عسل یا آب لیمو
دو قاشق غذاخوری دانه چیا را در یک کاسه با 4 قاشق غذاخوری آب به مدت 10-15 دقیقه خیس کنید. در همین حین، بقیه آب را در ظرف مناسب گرم کنید.
آب ولرم را به یک کاسه شیشه‌ای بزرگ اضافه کنید، زردچوبه و دانه چیا را مخلوط کنید، خوب هم بزنید، سپس عسل یا آب لیمو را اضافه کنید تا اثربخشی آن افزایش یابد. منبع: ايتنا

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.