ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟

ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
ایمیل یکی از ابزارهای تکنولوژیک مدرن است که زندگی بسیاری را تسهیل کرده است. این فناوری با توجه به ویژگی‌ها و مزایایی که دارد، با وجود سادگی، می‌تواند چیزهای زیادی را در مورد شخصیت کاربر آشکار کند.
صدها یا هزاران پیام خوانده نشده در صندوق ورودی، و ناتوانی در تشخیص پیام‌های مهم و ناخواسته، می‌تواند ماهیت شخصیت کاربر را آشکار کند.
در حالی که به گفته بسیاری از کارشناسان روانشناسی، افرادی که به محض دریافت هشدار به ایمیل پاسخ می‌دهند و همیشه یک صندوق ورودی تمیز و بدون پیام خوانده نشده دارند، ویژگی‌های شخصیتی خاصی دارند.

قاتل صندوق ورودی!

این اصطلاح به شخصی اطلاق می‌شود که ایمیل جدیدی را در صندوق ورودی خود می‌بیند و بلافاصله برای خواندن آن اقدام می‌کند، در صورت لزوم، پاسخی را ارسال می‌کند و سپس آن را حذف می‌کند، یا آن را در یک پوشه خاص بایگانی می‌کند و البته تعداد ایمیل‌های خودش حدود صفر است.
دور بودن از صندوق پستی برای مدت طولانی، آنها را بسیار تحت فشار قرار می‌دهد. زیرا وقتی با انبوهی از پیام‌های خوانده نشده مواجه می‌شود مضطرب می‌شوند، در حالی که نگه‌داشتن یک صندوق پستی سازمان‌یافته، این اضطراب را کاهش می‌دهد و این دسته از کاربران از اینکه هیچ ایمیل خوانده نشده‌ای در انتظار آنها نیست، آرامش دارند.

محافظ پیام

دسته دیگری نیز هستند که چند ایمیل خوانده نشده در صندوق ورودی خود دارند، اما به ندرت یک پیام را پس از خواندن آن حذف می‌کنند و اساساً، ذخیره ایمیل راهی برای خودفریبی است چرا که فکر می‌کنند می‌توانند همه آنها را پردازش کنند.
از منظر روانشناسی، برای این نوع رفتار اصطلاحا پس‌اندازی، توضیحاتی ممکن است وجود داشته باشد که یکی از آنها به تعویق انداختن رسیدگی به آنهاست. این دسته از افراد ایمیل‌های خوانده شده و خوانده نشده را ذخیره می‌کنند، با این ایده که در نهایت به آنها رسیدگی خواهند کرد.
جالب است بدانید که این دسته از کاربران، نه تنها در ایمیل‌هایشان، بلکه در کارهای روزمره خود در محل کار و خانه هم، فهرستی طولانی از کارهایی دارند که به تعویق افتاده‌اند.

نادان

نگه داشتن صدها یا هزاران ایمیل خوانده نشده در صندوق ورودی شما لزوماً برای یک فرد غفلت کننده رفتار مشکل زا نیست بلکه نخواندن ایمیل‌ها می‌تواند نشان‌دهنده استرس یا عدم مشارکت کاربر باشد.
از طرف دیگر، ممکن است به این معنی باشد که شما ممکن است یک اسنوب ایمیل باشید. این دسته گاهی ایمیل‌ها را می‌خواند، گاهی نمی‌خواند، گاهی حذف می‌کند و گاهی حذف نمی‌کند.
یک نظریه روانشناسی می‌گوید که این نوع افراد در واقع می‌توانند در میان باهوش‌ترین‌ها قرار بگیرند، آنها می‌توانند موارد مهم را اولویت‌بندی کنند و بقیه را رها کنند، بدون اینکه حتی یک ثانیه از زمان خود را برای حذف و سازماندهی آن هدر دهند، روی آن کلیک نمی‌کنند آن‌ها برای پاسخ دادن به چیزی با اهمیت واقعی حرکت می‌کنند.
روانشناسی نشان می‌دهد که این افراد آرام هستند، به راحتی درگیر استرس نمی‌شوند، می‌توانند چیزها را به خوبی طبفه‌بندی کنند و می‌دانند که صرف کردن زمان زیاد برای سازماندهی ایمیل‌ها، به هیچ وجه در امور مهم زندگی به آنها کمک نمی‌کند. منبع: ايتنا

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.