فعالیت اندیشکده «حکمرانی و قانون‌گذاری» مسئله‌محور باشد

فعالیت اندیشکده «حکمرانی و قانون‌گذاری» مسئله‌محور باشد

به گزارش خبرنگار مهر، علی نظری امروز یکشنبه در مراسم افتتاح اندیشکده «حکمرانی و قانون‌گذاری» در دانشگاه لرستان، اظهار داشت: ما باید درباره ارتقای شیوه‌های حکمرانی بیندیشیم و ایرادات و آسیب‌ها را رفع و نقاط قوت را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: قرآن کریم و نهج‌البلاغه و قانون اساسی از جمله اسناد بالادستی و منشورهای اساسی برای همه ما است.

رئیس دانشگاه لرستان، به نامه ۵۳ حضرت علی (ع) به مالک‌اشتر اشاره کرد و مفهوم ساماندهی در حکمرانی و مدیریت را تبیین کرد.

نظری، اظهار داشت: وقتی یک قانون وضع می‌شود باید امورات را در جامعه ساماندهی کند و بدون تردید، اندیشکده‌های استانی حکمرانی و قانون‌گذاری در ارائه راهکارهای علمی نقش اثرگذاری خواهند داشت.

وی، افزود: یکی از کارکردهای اندیشکده‌های حکمرانی و قانون‌گذاری این است که اگر قوانینی باعدالت و تعالیم اسلامی تناسب ندارند اصلاح شوند.

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: از دیگر کارکردهای اندیشکده حکمرانی و قانون‌گذاری استانی این است که در کاهش و رفع نظام مسائل استانی نقش اثرگذار داشته باشد.

نظری در بخش دیگری از سخنان خود، برخی مهم‌ترین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان لرستان را تشریح کرد.

وی، اظهار داشت: باید تلاش کرد اندیشکده حکمرانی و قانون‌گذاری استانی با رویکرد مسئله‌محور و نظام‌مند، فعالیت‌های خودش را آغاز کند.

منبع: مهر

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.