ترفند تشخیص عسل طبیعی با سرکه

ترفند تشخیص عسل طبیعی با سرکه

به گزارش ایلنا، عسل طبیعی همان شهد گل‌هایی است که زنبور بعد از تغذیه از گل‌ها و گیاهان گوناگون به فرآوری و تغلیظ آن پرداخته و شروع به ذخیره‌سازی آن در کندو می‌کند. چنانچه زنبور به جای آنکه از شهد گل‌ها و گیاهان تغذیه کند از قند سفید و یا شکر و یا انواع آبمیوه‌ها تغذیه شده باشد، این محصول عسل طبیعی محسوب نمی‌شود.

در این مطلب ترفند تشخیص عسل طبیعی با سرکه آموزش داده شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، روش تشخیص عسل طبیعی با سرکه راحت است به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که از سرکه استفاده کنید. برای تشخیص عسل اصلی ابتدا مقداری از آن را با آب ترکیب کنید. بعد از آن، حدود پنج قطره سرکه به آن اضافه کنید. در این صورت احتمال به وجود آمدن دو رخداد وجود دارد:

  • مخلوط کف می‌کند.

  • مخلوط کف نمی‌کند.

اگر مخلوط ما با اضافه کردن سرکه کف کند نشان می‌دهد که عسل طبیعی نیست در غیر این صورت می‌توان تا حدودی به طبیعی بودن آن پی برد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/منبع: ايلنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.