افزایش ابتلا به کمر درد در 3دهه آینده

افزایش ابتلا به کمر درد در 3دهه آینده

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مدیکال‌نیوز، کمر درد مشکلی رایج است که بیش از 619 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد و همچنان علت اصلی ناتوانی افراد است. انتظار می رود در 3 دهه آینده این تعداد به 840 میلیون نفر افزایش یابد.

دانشمندان معتقد هستند که در طول همه‌گیری با ماندن مردم در خانه و عدم دسترسی به مراقبت‌های مناسب، وضعیت بدتر شد. علاوه بر خطرات شناخته شده برای افزایش کمردرد، از جمله سیگار کشیدن، چاقی و محیط شغلی، یک مطالعه اخیر که توسط اریک هورویتز، استاد دانشگاه هاوایی در مانوا انجام شد، ارتباط آن با افسردگی را پیدا کرد. افراد مبتلا به کمردرد با احتمال بیشتری علائم منطبق با افسردگی را در پیگیری بعدی گزارش می‌کنند و کسانی که افسردگی داشتند بیشتر احتمال داشت کمردرد بگیرند.

هورویتز خاطرنشان کرد که افسردگی نیز مانند کمردرد و گردن درد یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است.

هورویتز در مطالعه دیگری نشان دادند که شرایط قلبی عروقی، فشار خون بالا، دیابت و همچنین سلامت روان ضعیف با احتمال بیشتری با درد ستون فقرات مرتبط است. این مطالعه همچنین ارتباط بین درد ستون فقرات و اختلالات شناختی را نشان داد.

هر دو مطالعه در مجله بین المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شده است.

دانشمندان توصیه می کنند که افراد برای کاهش کمردرد ورزش یا فعالیت های بدنی را انجام دهند، این نه تنها از نظر جسمی کمک می کند، بلکه سلامت روان را نیز حفظ می کند.

هورویتز گفت که بیشتر دردهای کمر جدی نیستند، اما اگر مداوم شد و شما را از حرکت یا خوابیدن باز داشت، یا به انگشتان پا رسید باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.