بهترین دستورالعمل طرز تهیه پاستا الفردو را در اسنپ فود ببینید…
ماکارونی یکی از انواع مواد غذایی است که میتوانیم با استفاده از آن غذاهای خوشمزه و لذیذی را تهیه کنیم. اما در این میان پاستاها طرفداران بیشتری دارند و انواع مختلفی از آنها مانند پاستا پنه، آلفردو، کاربونارا، فتوچینی، پاستا سبزیجات و … را میتوانیم ببینیم.
اصلیت پاستا به کشور ایتالیا برمیگردد و در آن از انواع سس استفاده میشود. همچنین در برخی از مدلهای این غذا از گوشت یا مرغ هم استفاده شده و رنگ آن گاهی سفید و گاهی قرمز است. مانند طرز تهیه پاستا که در این لینک https://www.ninisite.com/article/15836/%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%93%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B7%D8%B9%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C قرار داده شده است.
در این مطلب میخواهیم به سراغ معرفی طرز تهیه پاستا آلفردو برویم و تمام فوت و فنهایی که در این مسیر به آن نیاز دارید را برای شما بیان کنیم. انجام مرحله به مرحله موارد گفته شده، کمک میکند تا در نهایت طعم واقعی این غذا را بچشید. برای مشاهده طرز تهیه انواع پاستا پنه آلفردو لینک https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D9%86%D9%87-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88/ را ببینید. اما در اینجا نیز سادهترین روش پخت پاستا آلفردو را به شما آموزش خواهیم داد.
پاستا آلفردو
آلفردو یکی از خوشمزهترین مدل در میان پاستاهاست و دستور پخت ساده و در عین حال خوش طعمی دارد. مواد اولیه برای درست کردن این غذا زیاد نبوده و برای درست کردن آن بهتر است از پاستا پنه یا نواری استفاده کنید. روش درست کردن این آلفردو بسیار راحت بوده و ترکیبات آن قابل تغییر است.
مواد لازم برای درست کردن پاستا آلفردو
اولین مرحله برای پخت این غذا آماده کردن مواد لازم برای درست کردن آن است که در جدول زیر میتوانید آنها را ببینید:
مراحل طرز سس پاستا آلفردو
اولین کار برای درست کردن پاستا آلفردو تهیه کردن سس سفید آن است که پاستاها درون آن غوطهور میشوند. مراحل درست کردن این سس به صورت زیر است:
-
قارچها را خرد کنید.
-
در یک تابه بزرگ نیمی از روغن را ریخته و با یک قاشق روغن کاملا مخلوط کنید.
-
اکنون قارچ را درون تابه بریزید و اجازه دهید کمی طلایی شود.
-
قارچ را با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد.
-
زمانی که رنگ قارچ عوض شد، آنها را از تابه خارج کرده و نصف دیگر کره را درون تابه بریزید.
-
اکنون باید فیله مرغی که قبلا خرد کردهاید را درون تابه ریخته و با حرارت بالا آن را تفت دهید.
-
زمانی که رنگ مرغها تغییر کرد آن را از درون تابه خارج کنید.
-
اکنون نوبت به تفت دادن سیر است. آن را رنده کرده و برای مدت زمان کوتاهی درون روغن تفت دهید.
-
خامه و شیر را با هم مخلوط کنید.
-
زمانی که عطر سیر را حس کردید و کمی تغییر رنگ داد، آنها را اضافه کنید و با کم کردن حرارت شعله منتظر بمانید تا جوش بیاید.
-
زمانی که سس در حال جوشیدن است، نوبت به اضافه کرد نفیله مرغ و قارچ تفت داده شده میرسد.
-
اکنون سس مورد نظر شما برای تهیه پاستای آلفردو آماده است.
طرز تهیه ماکارونی برای پاستا آلفردو
اکنون نوبت به پخت ماکارونی میرسد، مراحل زیر را باید برای درست کردن ماکارونی پاستا باید طی کنید:
-
در یک قابلمه آب بریزید.
-
نمک و کمی روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کاملا جوش بیاید.
-
پاستا پنه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای مدت زمان 7 دقیقه داخل آن باقی بماند.
-
پاستاهایی که نرم شدهاند را داخل آبکش ریخته و اجازه دهید آبشان خارج شود.
-
کمی آب خنک را روی پاستاها بریزید و آن را کمی تکان دهید.
-
اکنون آنها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و سس پاستا را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
فوت و فنهای درست کردن پاستا آلفردو
اکنون با روش درست کردن پاستا آشنا شدید، مطمئنا طی کردن همین مراحل با دقت بالا به شما کمک میکند تا در نهایت یک غذای خوشمزه دقیقا مشابه با طعم آنچه که در رستورانها سرو میشود را داشته باشید. اما در این میان بهتر است به چند نکته مهم دیگر که در ادامه گفته میشود هم توجه کنید. این موارد فوت و فنهایی هستند که سرآشپزان حرفهای آن را به کار میبرند.
-
برخی افراد به سس پاستا، آرد اضافه میکنند. این کار باعث میشود تا بعد از خنک شدن شاهد سفتی بیش از اندازه آن باشید و در نهایت طعم پاستا را تغییر میدهد.
-
اگر گیاهخوار هستید میتوانید مرغ را از دستورالعمل پخت پاستا خارج کنید. البته وجود آن طعم نهایی غذایتان را بهتر خواهد کرد.
-
پنه آلفردو را با استفاده از گوشت نیز میتوانید تهیه کنید.
-
اصلیترین ماده برای تزئین پاستا آلفردو جعفری تازه، آویشن، برگ ریحان و گوجه گیلاسی است.
-
میتوانید برای ملایم کردن طعم سیر از پودر آن استفاده کنید.
-
اگر حس میکنید قارچها در حین تفت دادن رنگشان سیاه میشود، میتوانید کمی آبلیمو در هنگام تفت دادن به آنها اضافه کنید.
-
استفاده از یک پیاز کوچک در زمان تفت دادن مرغها باعث میشود تابوی بد آن حس نشود.
-
برای جلوگیری از چسبیدن پاستاها به یکدیگر، باید قبل از سرد شدن کمی روغن را درون آن بریزید.
-
خامه باعث قوام آمدن و ایجاد طعمی خوب در پاستا میشود، بنابراین آن را به هیچ عنوان از دستور پخت حذف نکنید.
کلام آخر…
سفارش غذا به صورت آنلاین از طریق بسیاری از اپلیکیشنها انجام میشود. اسنپ فود نیز یکی از آنهاست که اسامی رستورانهای زیادی را میتوانید در آن ببینید. با ورود به پلتفرم لیستی از انواع پاستا برایتان به نمایش در خواهد آمد که هر کدام دارای مواد اولیه متفاوت و در عین حال قیمتی مشخص هستند. بنابراین بدون گذراندن مراحلی که در بالا گفته شد و در سریعترین زمان ممکن میتوانید غذای خود را درب منزل دریافت کنید. شما از چه روشی برای تهیه پاستا آلفردو استفاده میکنید؟ دستورالعمل پیشنهاد خود را با ما به اشتراک بگذارید.
تولید محتوای بخش "وب گردی" توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست
منبع: اکوایران