تراکم بالای دانش آموزی و کمبود فضای آموزشی در تربت حیدریه

تراکم بالای دانش آموزی و کمبود فضای آموزشی در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت حیدریه، میثم سالاری، امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های آموزش و پرورش تربت حیدریه اظهار کرد: در شرایطی که طی دو سال اخیر با حجم زیادی از دانش آموز در تربت حیدریه و کمبود فضای آموزشی مواجه بودیم با نگاه ویژه مسئولان ورود پیدا کردیم تا بخشی از این کمبودها جبران شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۸ مدرسه در این شهر به صورت دو شیفت و چرخشی هستند، گفت: با توجه به تراکم بالای دانش آموزی داخل شهر تربت حیدریه بیشترین چالش کمبود فضای آموزشی در مقطع ابتدایی است اما در سال‌های آتی این کمبود به مقاطع اول و دوم متوسطه نیز سرایت می‌کند.

سالاری گفت: با توجه به روند مهاجرت در سال‌های اخیر در این شهر، جمعیت دانش آموزی نیز به تبع آن افزایش یافته و اکنون بیش از ۴۸ هزار دانش آموز در بیش از ۲۵۰ آموزشگاه تحصیل می‌کنند.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش تربت حیدریه افزود: در مجمع خیرین مدرسه ساز، پروژه‌های خوبی کلنگ زنی و در دست احداث بود که از سال ۹۴ پیشرفت چندانی نداشتیم، لذا اداره کل نوسازی را مجاب کردیم تمام پروژه‌هایی که از سال ۹۱ مانده تا مهر امسال به بهره برداری برسد.

سالاری ادامه داد: با پیگیری نماینده مجلس، مبلغ ۶۰ میلیارد تومان برای حوزه انتخابیه تربت حیدریه تخصیص یافت که از این مبلغ ۲۰ میلیارد برای اتمام مدارس نیمه ساز حوزه انتخابیه اختصاص و ۸ میلیارد تومان به شهر تربت حیدریه تعلق گرفت.

وی اظهار داشت: از این مبلغ ۲ میلیارد تومان اعتبار اولیه برای ساخت سالن اجتماعات چند منظوره در شهر بایگد اختصاص یافته و شش میلیارد تومان دیگر به پروژه‌های نیمه تمام داخل شهر اختصاص یافته‌است، البته ابن کمک بلاعوض دولت است و اداره نوسازی موظف بوده که این پروژه‌ها را تکمیل کند.

وی در خصوص کمبود فضای آموزشی در مقاطع مختلف گفت: در حال حاضر و در مقطع ابتدایی ۵ آموزشگاه ۱۲ کلاسه و در مقطع متوسطه اول و دوم ۳ مدرسه ۳۶ کلاسه برای داخل شهر تربت حیدریه، کمبود فضای آموزشی داریم، در عین حال اگر تدبیری اتخاذ نشود این چالش ممکن است در سال‌های آتی نیز بیشتر شود. در عین حال امسال ۴ آموزشگاه ۱۲ کلاسه در اعتبارات قرار می‌گیرد، ضمن آنکه چهار مدرسه شش کلاسه در مجمع خیرین مدرسه ساز کلنگ زنی خواهد شد.

وی بدون اشاره به میزان کمبود نیروی انسانی در این خطه گفت: امسال ۳۷۰ نفر از فرهنگیان تربت حیدریه بازنشسته می‌شوند و تا وضعیت نهایی این افراد و همچنین کسانی که قصد انتقالی دارند مشخص نشود کمبود نیروی انسانی احصا نمی‌شود.

بهره برداری از ۱۱ پروژه آموزشی تا مهر امسال

سید ج

واد حسینی ، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه نیز در این بازدید گفت: تا مهرماه امسال ۱۱ پروژه آموزشی نظام تعلیم و تربیت که اغلب با مشارکت خیرین ساخته شده با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

وی در تشریح این پروژه‌‌ها گفت: آموزشگاه ۹ کلاسه کوی امام (ره) در حاشیه شهر تربت حیدریه که زمین آن توسط خیر نیک اندیش، هادیزاده رئیسی اهدا شده و ظرف مدت یکسال از محل اعتبارات محرومیت زدایی با هزینه ۵ میلیارد تومان و با تجهیزات کامل در مهر امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: همچنین مدرسه خیرساز دکتر شاهین فر در حصار توسط خانم دکتر برزگر، همسر مرحوم شاهین فر به صورت مشارکت ۵۰ درصدی با اداره نوسازی با هزینه بری ۶ میلیارد تومان مهر امسال به بهره برداری می رسد. با بهره برداری این مجموعه، آموزشگاه قبلی در روستای حصار به مرکز رفاهی فرهنگیان تبدیل می‌شود.

حسینی بیان کرد: پروژه خیرساز ۶ کلاسه مهندس عطار به عنوان تنها پروژه بتنی اجرا شده در استان به صورت ۱۰۰ درصد خیرساز در خیابان ابوذر غفاری در حال ساخت است که احتمالا مهر امسال به بهره برداری برسد.

وی تصریح کرد: مدرسه عابدینی شماره۲ روستای امیرآباد با اعتبار دو میلیارد تومان، آموزشگاه بانو ایران جامع الصنایع حاجی یار با اعتبار ۳ میلیارد تومان نیز مهر امسال به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه از انعقاد تفاهم نامه ساخت ۴۴ کلاس درس با خیرین خبرداد و افزود: از این تعداد ۳۲ کلاس درس ۱۰۰ درصد خیرساز است که همراه با تجهیزات کامل با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان احداث می‌شود.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.