طباطبایی: دشمنان به دنبال مأیوس کردن مردم برای کاهش مشارکت در انتخابات هستند

طباطبایی: دشمنان به دنبال مأیوس کردن مردم برای کاهش مشارکت در انتخابات هستند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیدشهاب‌الدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در برنامه تلویزیونی «صف اول» در ارتباط با عملکرد صدا و سیما در پوشش پیش ثبت‌نام انتخابات اظهار کرد: عملکرد صدا و سیما از موضوعات مهم در تصمیم‌گیری‌های مردم است و در انتخابات نیز به همین‌گونه است.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز در جریان اغتشاشات هم برنامه‌هایی از طرف صدا و سیما برگزار شد، اما پس از مدتی این نگاه ریزش کرد و آن برنامه‌ها کمتر شد.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان افزود: ما در حزب ندای ایرانیان متعلق به نسل معترض هستیم و البته برانداز نیستیم و می‌دانیم باید با تمامی مشکلات، موضوعات را در داخل حل کنیم.

طباطبایی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مشکلات حل شود، از طبقه نخبه‌گان که البته صدایشان در جامعه دیده نمی‌شود، باید دعوت کنیم که صحبت‌های خود را مطرح کنند و چون همدلانه با مردم حرف می‌زنند، حتما حرفشان بهتر تأثیرگذار است.

وی افزود: همیشه وقتی از تکلیف حرف می‌زنند، می‌گویند تکلیف مردم شرکت در انتخابات است، اما از حرف مردم صحبت نمی‌کنیم و تنها می‌گوییم مردم مکلف هستند که رأی دهند. تمامی مردم حتی اگر معترض و منتقد وضع موجود باشند، باید بتوانند حرف خود را مطرح کنند و اگر در زمان خود به این معترضین اجازه صحبت می‌دادیم، بخشی از آن مشکلات گذشته را در کشور مشاهده نمی‌کردیم.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: مردم هر وقت حرف خود را در صدا و سیما بشنوند، به این سازمان اقبال نشان می‌دهند، اگر به این رویه جدید صدا و سیما ادامه دهیم و حرف تمامی افراد شنیده شود، حتما استقبال مردم هم بیشتر می‌شود.

طباطبایی درباره فرمایشات رهبر انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات، گفت: اگر می‌خواهیم این مشارکت تحقق پیدا کند، دستگاه حکمرانی باید لوازم آن را تهیه کند و باید امید را در میان مردم افزایش داد؛ باید مقابل افرادی که با تندروی‌های خود باعث عصبانیت و ناراحتی مردم می‌شوند، تذکر دهیم، باید با مردم حرف بزنیم.

وی در ادامه، گفت: توقع مشارکت از مردم بدون جبران گذشته امکانپذیر نیست، ما در مواقعی یکی از قدرت‌های منظقه بودیم، آیا اکنون در این شرایط هستیم؟، در گذشته دیگران به دنبال ارتباط با ما بودند، نه مثل اکنون و این تنها از قدرت مردمی است که پشت دولت و حکومت هستند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: انتخابات ۹۴ در وضعیتی انجام شد که برجام انجام شده بود و مردم احساس می‌کردند از انزوای جهانی بیرون آمده‌اند و امیدوار بودند. انتخابات ۹۸ چه وضعیتی بود. این مردم چشم به بیگانه ندارند و تمامی امیدشان اینجاست، اما کسانی هستند که آن‌ها را نا امید می‌کنند.

طباطبایی گفت: اتفاقاتی که در کشور پیش می‌آید، در همراهی مردم و امیدوار کردن آن‌ها برای همراهی تأثیر دارد و اگر هم دلخور هستند، این مردم کسانی هستند که در ۸ سال دفاع مقدس از جان و مال خود گذشته‌اند و اکنون بخشی از مردم به خاطر آن که شرایطی می‌بینند، کمی ناامید شده‌اند.

وی تأکید کرد: حزب من نماینده برشی از مردم است و معتقدم من نمی‌توانم از جانب همه مردم نظر بدهم، همانطور که در باره نمایندگان می‌توان این صحبت را مطرح کرد.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان افزود: نباید در‌دها و مشکلات مردم را نادیده گرفت و باید اجازه داد و صحبت‌های مردم را شنید، امیدوارم مردم به این انتخاب برسند که مشارکت در انتخابات و مشارکت در تعیین سرنوشت خود، بهترین تصمیم است.

طباطبایی ادامه داد: ایجاد هرگونه دو قطبی در جامعه اشتباه است، اینکه واقعیت جامعه را بعضی از نمایندگان مجلس نمی‌بینند، چندان خوب نیست.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: باید دغدغه و مطالبات رهبری و مردم را حل کنیم. دشمنان به دنبال مأیوس کردن مردم هستند تا مشارکت در انتخابات پایین بیاید، اگر مشارکت در انتخابات گذشته تهران کم نمی‌شد، اکنون به این مشکلات در مجلس نمی‌رسیدیم. اگر در داخل درست عمل کنیم، نگاه مردم به خارج از کشور نخواهد رفت.

طباطبایی ادامه داد: ناراحتی‌ها و زخم‌های مردم از تندرو‌ها است و صدا و سیما در این زمینه می‌تواند کمک کند تا از این تندروی‌ها در کشور کاسته شود و اگر این تندروی‌ها را کنترل کنیم، اتفاقات مهمی در کشور پیش می‌آید.

وی در ادامه گفت: بهتر است مجلسی داشته باشیم که در آن صدای معترضین شنیده شود و برای مطالبات هم راه حلی پیدا کند. باید با جوانان حرف زد. عملکرد مجلس یکی از موضوعاتی است که باعث کاهش مشارکت مردم می‌شود. معتقدم اصلاح ساختار‌ها مؤثر است که اتفاقات خوبی برای مردم ما پیش آید. باید بترسیم از روزی که مردم ما نسبت به شرایط بی‌تفاوت شوند و امیدوارم که این اتفاق هیچ‌گاه پیش نیاید.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان در پایان خاطرنشان کرد: مجلس وقتی ضعیف می‌شود که نمایندگی اقلیت جامعه در آن دیده نشود. اکنون صداهای مختلف در مجلس شنیده نمی‌شود و همین باعث تضعیف مجلس است.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.