خبرگزاری فارس- خراسان جنوبی؛ لحظه ها، ساعت ها، روزها و ماه ها چه به سرعت برق و باد می روند از پی هم تا گام در شاهراه کربلا بگذاری برای پیوستن به جمع جهانی رستاخیر سالانه اربعین حسینی.
همنوا با پیام آور کربلا زینب کبری(س) و بازماندگان دشت بلا رو به سوی کربلا می گذاری تا زینب بداند که رهرو راهیم هرچند با فاصله ای به هزار و ۴۰۰ اندی سال.
عده ای نیز رهرو طریق العشقند برای همیشه و گویی سند عتبات عالیات را به نام آن ها زده اند تا خادم الحسین باشند نه تنها این سوی مرز که آن سوی مرز نیز موکب به پا کنند برای زائران حج حسینی و گرداگرد کعبه آل حسین بگردند تا سیراب شود جانش از عشق حسین. سعی صفا و مرو طی کنند در بین الحرمین حسین.
خادم الحسینی نیز قابلیت می خواهد تا نه تنها در این سوی یعنی وطن بیش از ۴۰ روز بیرق عزای حسین را به پا کنی که در آن سوی نیز از ماه ها قبل در پی تدارک و رتق و فتق امور باشی و مسوول کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین حسینی.
در همه حال به ویژه آن هنگام که به ته خطی رسیدی و هیچ راهی نه برای پس داری و نه پیش، آن چه به مددت می آید پادشاهی ست که سال هاست سر بر آستانش ساییده ای و برای خدمت رسانی به زائران و عزادارنش از جان و دل مایه گذاشته ای.
مشک ابوفاضل به دوش گرفتی و بیرق باب الحواج تا پرچم داری کنی برای فرمانده ات و آب به خیام حرم رسانی برای آل الله، اما چون فرزند آن زمان نبوده ای در این زمان و بعد از هزار و چهارصد و اندی شده ای سرباز حسین تا به زوارش از همه اقصی نقاط جهان خدمت کنی و به میدان رزم کمک رسانی به زوار و عزاداران حسینی بیایی طعم شیرین کمک های غیبی آل حسین را در این رستاخیز جهانی بچشی.
متهم به غلوگویی
صحنه ها دیدی که حتی در تصورت هم نمی گنجد از حضور آل حسین در رستاخیز جهانی اربعین که اگر به بیان آن پردازی متهم می شوی به غلو گویی پس زبان در کام می گیری و باز هم مثل همیشه منتظر امدادهای غیبی آل حسین می مانی در اربعین پیش رو.
سکانس به سکانس و پرده به پرده این نمایش جهانی با میلیون ها بازیگر کارگردانی دارد به نام حسین تا هر سال بر روی پرده تئاتر جهان ببرد این حضور میلیونی زوار و عزادارانش را و دستیار این کارگردان نیز ابوفاضل، خواهرش زینب، طفل شیر خواره اش علی اصغر، کودک سه ساله اش رقیه و …. است.
بازگو کردن جلوهای ناب اربعین حسینی چه در کمک های این سوی مرز و چه در خدمات رسانی آن سوی مرز خود کتاب ست چندین هزار جلدی که در این سال ها با چشمان خویش دیده، با وجودش لمس کرده، شیرینش را با همه روح و روانش چیده اما فقط به همین بسنده می کند که آل حسین در بزنگاه ناامیدی دست او همه یارانش را گرفته اند تا خدمت رسانی و خادم الحسینی محبوب باشد برای زوار و عزادارانش.
این همه هجا به هجا را کنار هم قرار دادیم تا از موسی جوینده، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی و یا از مسوول کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین این استان بگوییم و با وی در زمینه جلوه های خاص اربعینی آن هم در خراسان جنوبی زخم خورده از قهر طبیعت همکلام شویم.
خراسان جنوبی پی قراول خدمت رسانی و کمک
آن قدر جلوه های خاصی هر روز و هر ساعت می بیند و می شنود که گاهی ورق زدن آن کتاب در ذهنش ساعت ها بلکه روزها نه هفته ها فرصت می خواهد تا آن را بازیابی کند و از آن سخن به میان آورد اما به همین قدر بسنده می کند که برای کمک به زائران اربعین حسینی همان طور که خراسان جنوبی در کمک به بازسازی عتبات عالیات در کشور پیش قراولند در این زمینه نیز هر آن چه دارند و در بضاعتشان است برای کمک دریغ ندارند چه خودشان زائر اربعین باشد و چه بازمانده از این همایش پیاده روی جهانی.
وی از کمک پیرزنی با یک بسته ماکارانی می گوید تا چند کیلو برنج و یا فرش زیرپایش، از چوپانی که در این فقر مراتع گوسفند پروار می کند آن هم در محروم ترین نقطه خراسان جنوبی (بخش درح سربیشه) و همه آن گله گوسفند را اهداء می کند به زائران اربعین حسینی.
وی از احسان میلیاردی برخی از هیئتی ها حسینی در خراسان جنوبی می گوید تا چند تومان کمک پیرزن و پیرمرد روستایی که همه دارایی شان است.
خلاصه از اخلاص حسینیان خراسان جنوبی در جای جای این استان سخن به میان می آرود یعنی از غنی و فقیر در کنار هم. کمک ها نیز چون هیات های حسینی پرشور و حال است و بی نظیر آن هم با هیات های مردمی مردمی.
به گفته این خادم الحسین فرامرزی خراسان جنوبی اغلب کمک های مردمی این استان در عین این است که خودشان نیاز دارند و وقتی رانندگان کامیون ها خود و وسیله نقلیه شان را وقف اربعین حسینی می کنند و بدون هیچ چشم داشتی همه امکانات و تجهیزات را مورد نیاز موکب ها را به سوی مرزها می رسانند نمی شود هیچ حرفی در مورد عظمت کارها به میان آورد و فقط باید گفت اجرتان با سید الشهداء.
مدیریت کار با ائمه است
جوینده از صحنه های غیر قابل وصفی در پیاده روی جهانی اربعین حسینی سخن به میان می آورد که اگر گوشه ای از آن را بیان کند متهم به غلوگویی می شود اما به همین مقدار بسنده می کند که مدیریت کار در این رستاخیز جهانی فقط فقط با ائمه است و بس چرا که هر گاه به بن بست رسیده ایم سر بزنگاه به فریادیمان رسیده اند که حتی در مخیله هیچ کدام مان هم نمی گنجیده است.
وی از زمانی می گوید که تنها با دو موکب راهی کربلا و خدمات رسانی به زائران امام حسین(ع) می شد تا اکنون که به بلوغ کامل رسیده و ۵۹ موکب خراسان جنوبی امسال مجوز کمک رسانی به زائران کربلا را در کاظمین دریافت کرده اند. البته این مضوع را هم متذکر شد که از این تعداد ۵۱ موکب در کاظمین برای خدمات رسانی مستقر می شوند و ۸ موکب دیگر برای خدمات رسانی زائران پاکستانی مانده و به آن ها خدمات رسانی می کنند.
صحنه هایی غیر قابل هضم برای خیلی ها
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی دوباره نیز گریزی به صحنه های غیر قابل وصفی طی این سال ها در رستاخیز جهانی اربعین حسینی با همه وجود آن را دیده و لمس کرده است اشاره کرد که اگر بخشی کوچکی از این صحنه ها را بازگو کند برای خیلی ها قابل هضم نخواهد بود.
به گفته وی عنایت ویژه ائمه در این برهه خاص به حدی است که شعیان عراقی ۷۰ درصد سرمایه شان را برای کمک به زوار امام حسین(ع) در این روزها اختصاص می دهند و تنها به ۳۰ درصد آن برای همه ایام سال بسنده می کنند که در مقابل فداکاری آن ها کمک های ما به یک درصد هم نمی رسد.
وی در پایان هم از زائران اریعین حسینی خواست به طور حتم مدیریت سفرشان را به بهترین نحو داشته باشند تا کمتر دچار مشکل شوند.
پایان پیام/۶۹۰۷۵
منبع: فارس