قاضی آمریکایی: هوش مصنوعی نمی تواند حق چاپ بگیرد

قاضی آمریکایی: هوش مصنوعی نمی تواند حق چاپ بگیرد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از ورج، بریل ای هاول، قاضی دادگاه منطقه دی‌سی، می گوید که انسان ها بخش اساسی یک ادعای حق چاپ معتبر هستند.

هاول، قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده، روز جمعه حکم داد که آثار هنری تولید شده توسط هوش مصنوعی نمی توانند دارای حق چاپ باشند. او این حکم را پس از رد کپی رایت در خصوص پرونده شخصی به نام استفان تالر جهت تصویری که توسط هوش مصنوعی ساخته شده بود، صادر کرد.

قاضی هاول در تصمیم خود نوشت که حق چاپ هرگز به آثاری اعطا نشده که ردپای انسان در آن نیست و افزود که انسان یکی از الزامات کپی رایت است.

با این حال قاضی اذعان کرد که بشریت در حال نزدیک شدن به مرزهای جدید در حق چاپ است، جایی که هنرمندان از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری برای خلق آثار جدید استفاده خواهند کرد. او نوشت که این، سوالات چالش برانگیزی در مورد اینکه چقدر ورودی انسانی لازم است تا هنر ایجاد شده توسط هوش مصنوعی کپی رایت بگیرد را ایجاد می کند و اشاره کرد که مدل های هوش مصنوعی اغلب بر روی کارهای از قبل موجود آموزش می بینند.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.