محسن اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در حال حاضر ۷۰ گروه مطالبه گری در استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده و در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: بحث مطالبه گری و نظارت همگانی به عنوان اولویت در ستاد امر به معروف و نهی از منکر پیگیری میشود، حمایت حقوقی و قانونی از گروههای مطالبه گر در دستور کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جای جای کشور قرار دارد.
وی تاکید کرد: مطالبه گری باید بر اساس چارچوب قانونی و به دور از هرگونه تهمت و افترا باشد.
وی خاطر نشان کرد: مطالبه گری به مسئولان قدرت و جسارت لازم برای ارائه خدمت و چانه زنی برای احقاق حقوق و حق مردم را میدهد و یک امر بسیار ضروری در کنار نظارت همگانی به شمار میرود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مطالبه گری در سرشت انسانهاست و هر انسانی که در جامعه ما زندگی میکند، مطالبات شخصی و عمومی دارد، ما در مطالبات شخصی دخالت نمیکنیم ولی در بخش مطالبات عمومی که انتظار از حاکمیت است مثل امکانات رفاهی، ورود میکنیم و باید تلاش کنیم تا مسئولان حرفها را شنیده و پیگیری کنند.
وی ادامه داد: برخی از مطالبات را به صورت جدی پیگیری میکنیم، برخی از آنها نیز که در استان مشکلاتی داشته و به دلایلی پیگیری نشده و یا نیاز است از سطوح بالاتری بررسی و دنبال شود، از سمت نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و از تریبون نماز جمعه بیان و مطالبه میشود.
وی در پایان از مطالبه گران درخواست کرد تا گروه مطالبه گری را در ستاد امر به معروف و نهی از منکر ثبت کنند تا از مزایای حقوقی و قانونی حمایتی این نهاد، بهره مند شوند.
منبع: مهر